Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Lovci na čudovišta - Akademija noćnih mora

Lovci na čudovišta - Akademija noćnih mora

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Din Lori


ISBN:

978-86-7473-483-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V2306

Broj strana:

301

Težina:

433 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Čarli Bendžamin se pomalo razlikuje od ostale djece. Kada on spava, čudovišta se bude, otvaraju se portali Nizosveta iz kojih kuljaju monstrumi stvoreni da pojedu djecu. Srećom, postoji pravo mjesto za Čarlija - Akademija noćnih mora.

Sagrađena od olupina brodova smještenih u granama najnevjerovatnije tvrđave na drvetu, Akademija obučava ljude da koriste svoje jedinstvene talente kako bi se borili protiv čudovišta koja jurišaju kada se svijetla pogase.

Na opšte iznenađenje, Čarli je daleko moćniji nego što je iko mogao i da zamisli. Polažući prijemni ispit on otvara portal u samo srce Nizosveta, gde izvorno zlo kuje zavjeru da uništi Zemlju. Njemu će biti potrebna sva mudrost koju pojseduje - i pomoć njegovih novih prijatelja - da spase i sebe i svoju porodicu i sve nas, pa da ove loše momke pošalje na spavanje jednom zauvijek.

  • Originalni naziv: Monster Hunters
  • Prevodilac: Dubravka Popadić Grebenarević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Čarli Bendžamin se pomalo razlikuje od ostale djece. Kada on spava, čudovišta se bude, otvaraju se portali Nizosveta iz kojih kuljaju monstrumi stvoreni da pojedu djecu. Srećom, postoji pravo mjesto za Čarlija - Akademija noćnih mora. Sagrađena od olupina brodova smještenih u granama najnevjerovatnije tvrđave na drvetu, Akademija obučava ljude da koriste svoje jedinstvene talente kako bi se borili protiv čudovišta koja jurišaju kada se svijetla pogase. Na opšte iznenađenje, Čarli je daleko moćniji nego što je iko mogao i da zamisli. Polažući prijemni ispit on otvara portal u samo srce Nizosveta, gde izvorno zlo kuje zavjeru da uništi Zemlju. Njemu će biti potrebna sva mudrost koju pojseduje - i pomoć njegovih novih prijatelja - da spase i sebe i svoju porodicu i sve nas, pa da ove loše momke pošalje na spavanje jednom zauvijek.

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter