Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.307

Facebook slicica

Katalog

London roud

London roud

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Samanta Jang


ISBN:

978-86-521-1457-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9923

Broj strana:

421

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka Dablin strita, bestselera New York Timesa.
Ona misli da zna šta hoće...
Sve dok joj on ne otkrije šta joj je potrebno...

Džoana Voker je navikla da drži sve konce u rukama. Ali upoznaće nekoga zbog koga će izgubiti kontrolu... Džoana se oduvijek starala o svojoj porodici, pogotovo o mlađem bratu Kolu. S odsutnim ocem i beskorisnom majkom, otkad zna za sebe, donosila je odluke zasnovane na tome šta je najbolje za Kola. Čak je birala muškarce s kojima će se zabavljati na osnovu toga koliko mogu pomoći njenom bratu i njoj, a ne po tome koliko varnica hoće (ili neće) izazvati. Ipak, ne može osporiti privlačnost prema Kameronu Makejbu. Leptirići joj se uskomešaju u stomaku kad god pogleda novog seksi barmena na poslu. Džo je prvi put u iskušenju da svoje želje stavi na prvo mesto. Kam je jednako opsjednut željom da je upozna, ali ona se okružila zidovima koji su previše čvrsti da bi mogao da joj se približi.

Kad se Kam useli u stan koji se nalazi ispod Džoaninog, ni jedno ni drugo više neće moći da poriču uzavrelu sponu koja je zavladala među njima. Pogotovo pošto je Kam odlučio da otkrije sve njene tajne - po cijenu da joj sruši jedan odbrambeni zid za drugim.

  • Originalni naziv: Down London Road
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Edicija: Dablin Strit 2
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Autorka Dablin strita, bestselera New York Timesa. Ona misli da zna šta hoće... Sve dok joj on ne otkrije šta joj je potrebno... Džoana Voker je navikla da drži sve konce u rukama. Ali upoznaće nekoga zbog koga će izgubiti kontrolu... Džoana se oduvijek starala o svojoj porodici, pogotovo o mlađem bratu Kolu. S odsutnim ocem i beskorisnom majkom, otkad zna za sebe, donosila je odluke zasnovane na tome šta je najbolje za Kola. Čak je birala muškarce s kojima će se zabavljati na osnovu toga koliko mogu pomoći njenom bratu i njoj, a ne po tome koliko varnica hoće (ili neće) izazvati. Ipak, ne može osporiti privlačnost prema Kameronu Makejbu. Leptirići joj se uskomešaju u stomaku kad god pogleda novog seksi barmena na poslu. Džo je prvi put u iskušenju da svoje želje stavi na prvo mesto. Kam je jednako opsjednut željom da je upozna, ali ona se okružila zidovima koji su previše čvrsti da bi mogao da joj se približi. Kad se Kam useli u stan koji se nalazi ispod Džoaninog, ni jedno ni drugo više neće moći da poriču uzavrelu sponu koja je zavladala među njima. Pogotovo pošto je Kam odlučio da otkrije sve njene tajne - po cijenu da joj sruši jedan odbrambeni zid za drugim.

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter