Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Ljubavnici

Ljubavnici

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vendela Vida


ISBN:

978-86-521-0696-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3085

Broj strana:

210

Težina:

336 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ivon, koja je nedavno postala udovica i ima dvoje odrasle djece vraća se u Daču, malo tursko ljetovalište gdje su ona i njen muž boravili dvadeset osam godina ranije. Želi da uroni u toplo more i pijesak i da se prisjeti lijepog perioda svog života, ali ne uspijeva da pronađe mir.

Pod teretom sjećanja i novih priča iz neposrednog okruženja, Ivon se vezuje za jednog novog poznanika-turskog dječaka Ahmeta koji prodaje školjke na lokalnoj plaži. Ovo nevino prijateljstvo daje joj nadu da će možda ponovo moći da se zbliži sa svojom djecom. Međutim, strašan udes pretvara njen odmor u haos, a savjest počinje užasno da je muči.

U uzbudljivoj i psihološki razrađenoj priči o ženi koja se bori da pobjegne iz kandži parališućeg bola, Vendela Vida pripovijeda nam jasnim stilom punim gorkog humora i dubokih osjećanja, predstavljajući nam svoju nezaboravnu junakinju u divnom i tajanstvenom okruženju.

Ljubavnici su zavodljiv, promišljen, uznemirujuć roman. Naši životi su nalik putovanjima... I nadamo se da ćemo putem postati mudriji. Vendela Vida o takvom putovanju piše izvrsno.
Washington Post
Izuzetna priča o ženi koja otkriva kako da ponovo zavoli život.
The Times

  • Prevodilac: Biljana Kukoleča
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ivon, koja je nedavno postala udovica i ima dvoje odrasle djece vraća se u Daču, malo tursko ljetovalište gdje su ona i njen muž boravili dvadeset osam godina ranije. Želi da uroni u toplo more i pijesak i da se prisjeti lijepog perioda svog života, ali ne uspijeva da pronađe mir. Pod teretom sjećanja i novih priča iz neposrednog okruženja, Ivon se vezuje za jednog novog poznanika-turskog dječaka Ahmeta koji prodaje školjke na lokalnoj plaži. Ovo nevino prijateljstvo daje joj nadu da će možda ponovo moći da se zbliži sa svojom djecom. Međutim, strašan udes pretvara njen odmor u haos, a savjest počinje užasno da je muči. U uzbudljivoj i psihološki razrađenoj priči o ženi koja se bori da pobjegne iz kandži parališućeg bola, Vendela Vida pripovijeda nam jasnim stilom punim gorkog humora i dubokih osjećanja, predstavljajući nam svoju nezaboravnu junakinju u divnom i tajanstvenom okruženju. Ljubavnici su zavodljiv, promišljen, uznemirujuć roman. Naši životi su nalik putovanjima... I nadamo se da ćemo putem postati mudriji. Vendela Vida o takvom putovanju piše izvrsno. Washington Post Izuzetna priča o ženi koja otkriva kako da ponovo zavoli život. The Times

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter