Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Ljubavnici i luđaci

Ljubavnici i luđaci

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-196-009-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K0553

Broj strana:

432

Težina:

462 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubavnici i luđaci jesu knjiga čije značenje umnogome prevladava rutinu pojavljivanja tek još jednoga u nizu literarnih naslova. Ova je knjiga književni događaj prvoga reda, toliko dalek od bljedunjavoga prosjeka na koji smo u literarnom smislu godinama navikavani.
Delimir Rešički, GLAS SLAVONIJE

Svi djelići koji čine složeno tkivo knjige ipak ne bi posebno funkcionirali, osim kao niz činjenica kojima je autorica bila svjedok i sudionik, da nisu oblikovani tako zrelo i umjetnički živom naracijom... to ovu knjigu višestruko preporučuje za čitanje i otvara za dugotrajniji život potpuno u sklopu hrvatske književnosti.
Željko Kliment, VJESNIK

J. E. Bušić napisala je, dakle, izvanserijsku knjigu, što se može mjeriti s bilo kojim svjetskim bestselerom... njezina je priča dostupna i čitatelju u domovini. Ukratko, književni događaj za svakog senzibilnijeg čitatelja.
Sanjin Ivandić, NOVI LIST

  • Izdanje: 6
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubavnici i luđaci jesu knjiga čije značenje umnogome prevladava rutinu pojavljivanja tek još jednoga u nizu literarnih naslova. Ova je knjiga književni događaj prvoga reda, toliko dalek od bljedunjavoga prosjeka na koji smo u literarnom smislu godinama navikavani. Delimir Rešički, GLAS SLAVONIJE Svi djelići koji čine složeno tkivo knjige ipak ne bi posebno funkcionirali, osim kao niz činjenica kojima je autorica bila svjedok i sudionik, da nisu oblikovani tako zrelo i umjetnički živom naracijom... to ovu knjigu višestruko preporučuje za čitanje i otvara za dugotrajniji život potpuno u sklopu hrvatske književnosti. Željko Kliment, VJESNIK J. E. Bušić napisala je, dakle, izvanserijsku knjigu, što se može mjeriti s bilo kojim svjetskim bestselerom... njezina je priča dostupna i čitatelju u domovini. Ukratko, književni događaj za svakog senzibilnijeg čitatelja. Sanjin Ivandić, NOVI LIST

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter