Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Ljubavna pisma s Monmartra

Ljubavna pisma s Monmartra

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nikolas Baro


ISBN:

978-866369-294-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B9847

Broj strana:

220

Težina:

530 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Julien Azoulay je francuski pisac romantičnih komedija. Kad njegova voljena žena Helene umre u dobi od 33 godine, ostaje sam sa sinom Arthurom. Toliko je shrvan da pomišlja na samoubojstvo. No Helene je bila mudra žena. Primorala je muža da joj obeća da će joj nakon njezine smrti napisati 33 pisma, po jedno za svaku godinu njezina života. Šest mjeseci nakon pogreba, Julien nevoljko napiše prvo pismo svojoj mrtvoj ženi, ali otkriva da mu pisanje pisma djeluje neobično utješno. Pisma stavlja u tajni pretinac na nadgrobnoj ploči koju je dao izraditi na čuvenom pariškom groblju na Montmartreu. No jednoga dana otkriva da su sva njegova pisma nestala. Daje li mu to ljubav njegova života znak s neba? Julien ne zna da ga netko promatra, jedna dobronamjerna osoba koja ne može odoljeti iskušenju da ga vrati u svijet živih ljudi...
Knjiga Ljubavna pisma s Montmartrea je oda ljubavi, Parizu i empatiji. Ovo je ljubavno pismo svim čitateljima i svima koji vjeruju u iscjeljujuću moć pisane riječi.

  • Prevodilac: Danko Ješić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Julien Azoulay je francuski pisac romantičnih komedija. Kad njegova voljena žena Helene umre u dobi od 33 godine, ostaje sam sa sinom Arthurom. Toliko je shrvan da pomišlja na samoubojstvo. No Helene je bila mudra žena. Primorala je muža da joj obeća da će joj nakon njezine smrti napisati 33 pisma, po jedno za svaku godinu njezina života. Šest mjeseci nakon pogreba, Julien nevoljko napiše prvo pismo svojoj mrtvoj ženi, ali otkriva da mu pisanje pisma djeluje neobično utješno. Pisma stavlja u tajni pretinac na nadgrobnoj ploči koju je dao izraditi na čuvenom pariškom groblju na Montmartreu. No jednoga dana otkriva da su sva njegova pisma nestala. Daje li mu to ljubav njegova života znak s neba? Julien ne zna da ga netko promatra, jedna dobronamjerna osoba koja ne može odoljeti iskušenju da ga vrati u svijet živih ljudi... Knjiga Ljubavna pisma s Montmartrea je oda ljubavi, Parizu i empatiji. Ovo je ljubavno pismo svim čitateljima i svima koji vjeruju u iscjeljujuću moć pisane riječi.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter