Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Ljubav, padobranci i izvanzemaljci

Ljubav, padobranci i izvanzemaljci

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mladen Kopjar


ISBN:

978-953-0-61295-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2818

Broj strana:

172

Težina:

447 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubav, padobranci i izvanzemaljci sadržava dvanaest priča, u kojima autor duhovito i spretno razotkriva urotu zvanu odrastanje. Što je ljubav? Tko su padobranci, a tko izvanzemaljci? Vjerojatno već pogađate - padobranci su, dakako, tinejdžeri - snjegovići na suncu sretno prizemljeni na ovaj planet. Prijepodne im zimska studen grči prste i misli, u potpunoj su bedari, starci ih ne kuže. Već popodne ogrijani su suncem, a kroz prste, umjesto pijeska, cure im zrnca bezuvjetne ljubavi.

Izvanzemaljci? Ne, nije riječ o malim zelenima iz znanstvenofantastičnih filmova. Riječ je, zapravo, o roditeljima. Katkad se ponašaju kao da su stvvvaaarrrno stigli iz druge galaksije... A ljubav? E, to svi znamo, to je ono kad poželiš biti kapljica vode na njezinu dlanu, tvrde muški junaci iz ove knjige, koji su za filatelistički raritet - noja s tigrovom glavom - spremni potrošiti i pedeset kuna, samo da bi se svidjeli njezinu ocu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 175x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubav, padobranci i izvanzemaljci sadržava dvanaest priča, u kojima autor duhovito i spretno razotkriva urotu zvanu odrastanje. Što je ljubav? Tko su padobranci, a tko izvanzemaljci? Vjerojatno već pogađate - padobranci su, dakako, tinejdžeri - snjegovići na suncu sretno prizemljeni na ovaj planet. Prijepodne im zimska studen grči prste i misli, u potpunoj su bedari, starci ih ne kuže. Već popodne ogrijani su suncem, a kroz prste, umjesto pijeska, cure im zrnca bezuvjetne ljubavi. Izvanzemaljci? Ne, nije riječ o malim zelenima iz znanstvenofantastičnih filmova. Riječ je, zapravo, o roditeljima. Katkad se ponašaju kao da su stvvvaaarrrno stigli iz druge galaksije... A ljubav? E, to svi znamo, to je ono kad poželiš biti kapljica vode na njezinu dlanu, tvrde muški junaci iz ove knjige, koji su za filatelistički raritet - noja s tigrovom glavom - spremni potrošiti i pedeset kuna, samo da bi se svidjeli njezinu ocu.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter