Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Ljeto vukova

Ljeto vukova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531431729

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D4308

Broj strana:

412

Težina:

475 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ljeto vukova Hansa Rosenfeldta, tvorca svjetski poznatih TV-serija The Bridge i Marcella, vrhunski je triler u kojemu se niz nasilnih događaja maestralno izmjenjuje s intimnom dramom detektivke čiji život, nakon ovog neumoljivog polarnog ljeta, više nikada neće biti isti.

U tijelu vučice pronađeni su ljudski ostaci i iskusna policajka Hannah Wester zna da to neće biti obično polarno ljeto u zabačenom gradiću na sjeveru Švedske. Leš pronađen u šumi povezan s je s obračunom ruskih i finskih narko bandi, ali tko je ubojica, i gdje su nestali droga i novac? Za krvavim tragom iz vučje utrobe u Haparandu dolaze ubojiti lovci, vrijeme otkucava, a potraga za zločincem Hannu će dovesti do bolne tajne iz vlastite prošlosti: one koju je čitava života pokušavala zaboraviti.

  • Prevodilac: Magdalena Vračarić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljeto vukova Hansa Rosenfeldta, tvorca svjetski poznatih TV-serija The Bridge i Marcella, vrhunski je triler u kojemu se niz nasilnih događaja maestralno izmjenjuje s intimnom dramom detektivke čiji život, nakon ovog neumoljivog polarnog ljeta, više nikada neće biti isti. U tijelu vučice pronađeni su ljudski ostaci i iskusna policajka Hannah Wester zna da to neće biti obično polarno ljeto u zabačenom gradiću na sjeveru Švedske. Leš pronađen u šumi povezan s je s obračunom ruskih i finskih narko bandi, ali tko je ubojica, i gdje su nestali droga i novac? Za krvavim tragom iz vučje utrobe u Haparandu dolaze ubojiti lovci, vrijeme otkucava, a potraga za zločincem Hannu će dovesti do bolne tajne iz vlastite prošlosti: one koju je čitava života pokušavala zaboraviti.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter