Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!Slika knjizicaProizvoda u bazi

36.040

Facebook slicica

Katalog

Lirik - Knjiga snažnih poruka za svaku ženu

Lirik - Knjiga snažnih poruka za svaku ženu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

B3696

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B3696

Broj strana:

206

Težina:

429 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Lirik je knjiga pisana za ženu, jakih misli i emocija, i jakih poruka, bilo da su napisani u stihu ili prozi. Cjelokupna knjiga ima za cilj da ojača ženu, ohrabri, utješi ali i da prenese određene uvide i spoznaje.

Književno tkivo Lirika vam poručuje sljedeće: Ne postoji nešto kao žena koja manje vrijedi. Ne čini sebe bezvrijednom, jer nisi. Znaj svoju vrijednost. Ti nisi mala. Ti si od Boga, a sve ono što Bog stvorio je veliko. Ne umanjuj sebe. Nikad. I ne umanjuj vrijednost drugih, nikad. I živjet ćeš veliko.

I sve dok živiš, dok dišeš, znaj - ništa nije gotovo. Sve možeš promijeniti iznutra i izvana. Dozvoli sebi da se izraziš, slijediš svoje snove i da voliš sebe. Oslobodi se od strahova, zamjeranja, brige šta će neko reći i šta će biti. Oslobodi se od potrebe da baš sve kontrolišeš, nadzireš, brineš o svemu ili da tebe drugi kontrolišu. Voli sebe tako da ti nijedna životna tvorevina ne može nanijeti bol.
Ljubav prema sebi je tvoj štit i tvoj lijek. Ljubav prema drugima će te izliječiti, uljepšati tvoje ponašanje, uljepšati tvoj život. Ali, ljubav prema Bogu će te osloboditi, učiniti neovisnom na razne načine. Ljubav će te izliječiti iznutra i transformisati tvoj život.

Voli sebe dovoljno da ti to bude dovoljno za sve. I vjeruj u sebe dovoljno, dok ne uspiješ i toliko snažno da te niko ne može pokolebati, niti umanjiti tvoju vrijednost.
Zapamti, sve dok dišeš, nije gotovo i sve dok vjeruješ - sve je moguće. Ti znaš da je sve moguće. Vjerovati je jedno, ali znati je veći stepen. Znati je ubjeđenje. A ubjeđenje će savladati i nadvladati sve poteškoće u tvom životu. Vjeruj i znaj:

Sve će na kraju biti uredu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x215
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Lirik je knjiga pisana za ženu, jakih misli i emocija, i jakih poruka, bilo da su napisani u stihu ili prozi. Cjelokupna knjiga ima za cilj da ojača ženu, ohrabri, utješi ali i da prenese određene uvide i spoznaje. Književno tkivo Lirika vam poručuje sljedeće: Ne postoji nešto kao žena koja manje vrijedi. Ne čini sebe bezvrijednom, jer nisi. Znaj svoju vrijednost. Ti nisi mala. Ti si od Boga, a sve ono što Bog stvorio je veliko. Ne umanjuj sebe. Nikad. I ne umanjuj vrijednost drugih, nikad. I živjet ćeš veliko. I sve dok živiš, dok dišeš, znaj - ništa nije gotovo. Sve možeš promijeniti iznutra i izvana. Dozvoli sebi da se izraziš, slijediš svoje snove i da voliš sebe. Oslobodi se od strahova, zamjeranja, brige šta će neko reći i šta će biti. Oslobodi se od potrebe da baš sve kontrolišeš, nadzireš, brineš o svemu ili da tebe drugi kontrolišu. Voli sebe tako da ti nijedna životna tvorevina ne može nanijeti bol. Ljubav prema sebi je tvoj štit i tvoj lijek. Ljubav prema drugima će te izliječiti, uljepšati tvoje ponašanje, uljepšati tvoj život. Ali, ljubav prema Bogu će te osloboditi, učiniti neovisnom na razne načine. Ljubav će te izliječiti iznutra i transformisati tvoj život. Voli sebe dovoljno da ti to bude dovoljno za sve. I vjeruj u sebe dovoljno, dok ne uspiješ i toliko snažno da te niko ne može pokolebati, niti umanjiti tvoju vrijednost. Zapamti, sve dok dišeš, nije gotovo i sve dok vjeruješ - sve je moguće. Ti znaš da je sve moguće. Vjerovati je jedno, ali znati je veći stepen. Znati je ubjeđenje. A ubjeđenje će savladati i nadvladati sve poteškoće u tvom životu. Vjeruj i znaj: Sve će na kraju biti uredu.

Dodatne informacije

Izdavač Autor
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter