Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Liderske mudrosti kaluđera koji je prodao svoj ferari

Liderske mudrosti kaluđera koji je prodao svoj ferari

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robin Šarma


ISBN:

9788674704479

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D0967

Broj strana:

238

Težina:

358 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Robin Šarma, autor Kaluđera koji je prodao svoj ferari i jedan od najpoznatijih autora bestselera, i ovog puta nas vodi do novih saznanja. Kroz razgovor dva prijatelja, koja se nakon dužeg vremena ponovo sretaju, Šarma nam otkriva sa kakvim se izazovima suočava lider kompanije u usponu tokom ovih burnih i promjenljivih vremena.

Piter je lider kompanije koja prebrzo napreduje, i vrlo brzo stiže do onog momenta kada mu profit postaje važniji od ljudi. Među njima nema povjerenja, produktivnosti je malo, a kreativnosti još manje. Jednostavno rečeno: ljudima više nije stalo. U trenutku najjače krize u Piterovom ružičnjaku se pojavljuje naočit mladić obučen u crveni ogrtač sa kapuljačom koju nose tibetanski kaluđeri. Ispostavlja se da je taj čovjek neobičnog izgleda u stvari Džulijan Mantl, Piterov stari prijatelj. On se, za vrijeme svog dugog odsustva, upoznao sa Velikim Mudracima Sivane, koji su razvili izuzetan sistem sticanja zapanjujućih nivoa ličnog i profesionalnog ispunjenja. Uz Džulijanovu pomoć i uz pomoć primjene veoma posebne formule liderstva, Piter je spoznao kvalitete i veličinu pravog lidera.

Saznajte i vi kako glasi čudesna i dugovječna formula liderstva zbog koje će vam čitava poslovna zajednica odati priznanje. Upoznajte mudrog posjetioca koji je preobrazio jednu kompaniju i pokazao kako postati vizionarski lider primjeren ovim naopakim vremenima. Bez obzira na mjesto koje zauzimate u svojoj firmi i trenutne okolnosti u vašem životu, pružite svoj maksimum i izmijenite ne samo svoj život, već i svijet oko vas.

  • Prevodilac: Maja Kostadinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x210
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Robin Šarma, autor Kaluđera koji je prodao svoj ferari i jedan od najpoznatijih autora bestselera, i ovog puta nas vodi do novih saznanja. Kroz razgovor dva prijatelja, koja se nakon dužeg vremena ponovo sretaju, Šarma nam otkriva sa kakvim se izazovima suočava lider kompanije u usponu tokom ovih burnih i promjenljivih vremena. Piter je lider kompanije koja prebrzo napreduje, i vrlo brzo stiže do onog momenta kada mu profit postaje važniji od ljudi. Među njima nema povjerenja, produktivnosti je malo, a kreativnosti još manje. Jednostavno rečeno: ljudima više nije stalo. U trenutku najjače krize u Piterovom ružičnjaku se pojavljuje naočit mladić obučen u crveni ogrtač sa kapuljačom koju nose tibetanski kaluđeri. Ispostavlja se da je taj čovjek neobičnog izgleda u stvari Džulijan Mantl, Piterov stari prijatelj. On se, za vrijeme svog dugog odsustva, upoznao sa Velikim Mudracima Sivane, koji su razvili izuzetan sistem sticanja zapanjujućih nivoa ličnog i profesionalnog ispunjenja. Uz Džulijanovu pomoć i uz pomoć primjene veoma posebne formule liderstva, Piter je spoznao kvalitete i veličinu pravog lidera. Saznajte i vi kako glasi čudesna i dugovječna formula liderstva zbog koje će vam čitava poslovna zajednica odati priznanje. Upoznajte mudrog posjetioca koji je preobrazio jednu kompaniju i pokazao kako postati vizionarski lider primjeren ovim naopakim vremenima. Bez obzira na mjesto koje zauzimate u svojoj firmi i trenutne okolnosti u vašem životu, pružite svoj maksimum i izmijenite ne samo svoj život, već i svijet oko vas.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter