Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Lepa umetnost uspeha

Lepa umetnost uspeha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7804-396-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3653

Broj strana:

252

Težina:

370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Lijepa umjetnost uspjeha pokazuje kako su savjeti pop zvijezda poput Madone ili umjetnika Demijena Hersta dragocjeni za podsticanje inovacije, konkurentske prednosti, liderstva i niza drugih važnih pitanja iz oblasti poslovanja.

Uz obilje kontroverznih ideja, fascinantnih činjenica i sjajnih primjera, Ljepa umjetnost uspjeha daje poslovne lekcije koje će vas podstaknuti da što prije počnete da ih primjenjujete. Inovacije su nezaobilazna tema za menadžera 21. vijeka. Sada je trenutak da počnete da učite od onih koji su ih primjenjivali vijekovima, a to su umjetnici. Pitate se kako vaša firma može da održi konkurentsku prednost? U ovoj knjizi se sugeriše da potražite savjet od najuspješnijih umjetnika od kojih ćete naučiti kako da osmislite strategije za uvođenje inovacija i kreativnosti u vaše poslovanje. Ova knjiga je sasvim nov ali i zabavan uvod u ključne strategije za uspješno uvođenje inovacija u poslovanje.

Autori analiziraju uspjeh umjetnika kroz prizmu teorije menadžmenta i postavljaju pitanje šta je to što menadžeri mogu da nauče od umjetnika. Oni pokazuju da su prave lekcije za menadžere sadržane u pričama o uspjehu Jozefa Bojsa, Madone, Pabla Pikasa i drugih, a vidjećete i da mnoge od njih mogu da se primjene baš u vašoj firmi.

  • Originalni naziv: The Fine Art of Success...
  • Prevodilac: Dijana Mirković Cvetić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Lijepa umjetnost uspjeha pokazuje kako su savjeti pop zvijezda poput Madone ili umjetnika Demijena Hersta dragocjeni za podsticanje inovacije, konkurentske prednosti, liderstva i niza drugih važnih pitanja iz oblasti poslovanja. Uz obilje kontroverznih ideja, fascinantnih činjenica i sjajnih primjera, Ljepa umjetnost uspjeha daje poslovne lekcije koje će vas podstaknuti da što prije počnete da ih primjenjujete. Inovacije su nezaobilazna tema za menadžera 21. vijeka. Sada je trenutak da počnete da učite od onih koji su ih primjenjivali vijekovima, a to su umjetnici. Pitate se kako vaša firma može da održi konkurentsku prednost? U ovoj knjizi se sugeriše da potražite savjet od najuspješnijih umjetnika od kojih ćete naučiti kako da osmislite strategije za uvođenje inovacija i kreativnosti u vaše poslovanje. Ova knjiga je sasvim nov ali i zabavan uvod u ključne strategije za uspješno uvođenje inovacija u poslovanje. Autori analiziraju uspjeh umjetnika kroz prizmu teorije menadžmenta i postavljaju pitanje šta je to što menadžeri mogu da nauče od umjetnika. Oni pokazuju da su prave lekcije za menadžere sadržane u pričama o uspjehu Jozefa Bojsa, Madone, Pabla Pikasa i drugih, a vidjećete i da mnoge od njih mogu da se primjene baš u vašoj firmi.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter