Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Lekcije o ljubavnom jadu

Lekcije o ljubavnom jadu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Keti Keli


ISBN:

978-86-7928-126-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K5938

Broj strana:

429

Težina:

482 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Izi je otišla iz malog grada u Irskoj da bi zapocela nov život u Njujorku. U najboljim godinama, u blještavom poslu na kom joj zavide, ona pravi planove da najzad otvori svoju manekensku agenciju u kojoj odječu na revijama neće nositi deprimirane premršave devojčice, već žene poput nje. Kada se zaljubi u oženjenog čoveka, narušivši time svoje strogo pravilo da se to ne radi, Izi ce se naci pred nekim veoma teškim pitanjima...


Na drugoj strani okeana, u Irskoj, Aneliz slučajno otkriva da su njen muž i njena najbolja prijateljica u vezi... Kako izgleda kada srednjovječna žena, koja je oduvijek mislila da ima srećan život i dobar brak, počne da preispituje svaki trenutak u kom je to dvoje njoj najvažnijih ljudi, koji su je izdali, bilo prisutno u životu koji se odjednom preobrazio u zastrašujucu laž koju ona nije umjela da prozre.


Neposredno pre nego što završi u bolnici, Lili odlucuje da svojoj unuci Izi, koju je odgajila i bila joj kao majka, isprica svoju pricu o ljubavi koja je ostala skrivena u njoj cijelog njenog dugog života... Hoce li to pomoci Izi u njenoj životnoj dilemi? Nalikuju li velike ljubavi jedna drugoj ma u kom vremenu se dogadale? I šta kada iz nekih razloga žena mora od nje da odustane?

  • Originalni naziv: Lessons in Heratbreake...
  • Prevodilac: Jovana Jelenković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Izi je otišla iz malog grada u Irskoj da bi zapocela nov život u Njujorku. U najboljim godinama, u blještavom poslu na kom joj zavide, ona pravi planove da najzad otvori svoju manekensku agenciju u kojoj odječu na revijama neće nositi deprimirane premršave devojčice, već žene poput nje. Kada se zaljubi u oženjenog čoveka, narušivši time svoje strogo pravilo da se to ne radi, Izi ce se naci pred nekim veoma teškim pitanjima... Na drugoj strani okeana, u Irskoj, Aneliz slučajno otkriva da su njen muž i njena najbolja prijateljica u vezi... Kako izgleda kada srednjovječna žena, koja je oduvijek mislila da ima srećan život i dobar brak, počne da preispituje svaki trenutak u kom je to dvoje njoj najvažnijih ljudi, koji su je izdali, bilo prisutno u životu koji se odjednom preobrazio u zastrašujucu laž koju ona nije umjela da prozre. Neposredno pre nego što završi u bolnici, Lili odlucuje da svojoj unuci Izi, koju je odgajila i bila joj kao majka, isprica svoju pricu o ljubavi koja je ostala skrivena u njoj cijelog njenog dugog života... Hoce li to pomoci Izi u njenoj životnoj dilemi? Nalikuju li velike ljubavi jedna drugoj ma u kom vremenu se dogadale? I šta kada iz nekih razloga žena mora od nje da odustane?

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter