Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Led

Led

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jacek Dukaj


ISBN:

978-9958-085-18-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7140

Broj strana:

870

Težina:

1250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

59,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Radnja Leda blista preokretima koji oduzimaju dah, političkim, ljubavnim, kriminalnim, ekonomskim, naučnim i metafizičkim intrigama, ispunjena je fascinantnim likovima, s radnjom razvučenom između prljavih gospodarskih zgrada carske Varšave, luksuza transsibirskog ekspresa u zaleđu ledene Azije, irkutskih salona bogate poljske buržoazije, kao i visoke palate generalguvernera. Ovo je roman koji su čekali svi zaljubljenici u pravu, inteligentnu avanturu koja podstiče intelekt i maštu i mijenja naš pogled na stvarnost.

To je priča o istoriji, odnosno onome što ne postoji. Ovo je još jedno književno remek-djelo Dukaja zahvaljujući kojem će čitaoci moći da saznaju ne samo o fascinantnoj, zastrašujućoj “drugoj alternativnoj” istoriji svijeta već će imati i priliku da krenu na nesvakidašnje putovanje transsibirskim ekspresom.

  • Prevodilac: Boris Stapić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Radnja Leda blista preokretima koji oduzimaju dah, političkim, ljubavnim, kriminalnim, ekonomskim, naučnim i metafizičkim intrigama, ispunjena je fascinantnim likovima, s radnjom razvučenom između prljavih gospodarskih zgrada carske Varšave, luksuza transsibirskog ekspresa u zaleđu ledene Azije, irkutskih salona bogate poljske buržoazije, kao i visoke palate generalguvernera. Ovo je roman koji su čekali svi zaljubljenici u pravu, inteligentnu avanturu koja podstiče intelekt i maštu i mijenja naš pogled na stvarnost. To je priča o istoriji, odnosno onome što ne postoji. Ovo je još jedno književno remek-djelo Dukaja zahvaljujući kojem će čitaoci moći da saznaju ne samo o fascinantnoj, zastrašujućoj “drugoj alternativnoj” istoriji svijeta već će imati i priliku da krenu na nesvakidašnje putovanje transsibirskim ekspresom.

Dodatne informacije

Izdavač Agarthi Comics doo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter