Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kruna od bisera i korala

Kruna od bisera i korala

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03381-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5863

Broj strana:

319

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Već generacijama, prinčevi Ilare žene se najlepšim nevestama iz Varenije. Ali iako svaka devojka žudi da postane sledeća princeza, cena kraljevske titule strašnija je nego što ijedna od njih može i da zamisli.

Nor je nekada sanjala o čudesnom bogatstvu i lepoti Ilare, kraljevstva koje vlada njenim selom od kad zna za sebe. Ali zbog ožiljka iz detinjstva postaje jasno da će njena identična bliznakinja Zadija verovatno biti izabrana da se uda za princa. Okrutnom igrom sudbine, ipak će Nor dobiti priliku da ode na dvor. Međutim, njen budući muž, princ Seren, hladan je i okrutan koliko i palata, sagrađena duboko u planini, bez ijednog zraka sunca. Kako postaje bliska sa Serenovim bratom, zanosnim princom Talinom, Nor počinje da otkriva istine o kraljevskoj lozi, ubijenoj kraljici i zaveri da se uništi selo koje je toliko želela da napusti.

Da bi sačuvala svoj narod, moraće da nauči da preživi opasnosti dvora na kom vladaju opsesija i laž. Iako otkriva u sebi zastrašujuću snagu, jedan korak može da je košta svega: krune, Varenije i Zadije.

  • Originalni naziv: Crown of coral and pearl...
  • Prevodilac: Ivana Milenković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Već generacijama, prinčevi Ilare žene se najlepšim nevestama iz Varenije. Ali iako svaka devojka žudi da postane sledeća princeza, cena kraljevske titule strašnija je nego što ijedna od njih može i da zamisli. Nor je nekada sanjala o čudesnom bogatstvu i lepoti Ilare, kraljevstva koje vlada njenim selom od kad zna za sebe. Ali zbog ožiljka iz detinjstva postaje jasno da će njena identična bliznakinja Zadija verovatno biti izabrana da se uda za princa. Okrutnom igrom sudbine, ipak će Nor dobiti priliku da ode na dvor. Međutim, njen budući muž, princ Seren, hladan je i okrutan koliko i palata, sagrađena duboko u planini, bez ijednog zraka sunca. Kako postaje bliska sa Serenovim bratom, zanosnim princom Talinom, Nor počinje da otkriva istine o kraljevskoj lozi, ubijenoj kraljici i zaveri da se uništi selo koje je toliko želela da napusti. Da bi sačuvala svoj narod, moraće da nauči da preživi opasnosti dvora na kom vladaju opsesija i laž. Iako otkriva u sebi zastrašujuću snagu, jedan korak može da je košta svega: krune, Varenije i Zadije.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter