Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.286

Facebook slicica

Katalog

Kraljev kavez 3

Kraljev kavez 3

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-89565-50-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B9783

Broj strana:

402

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kraljev kavez treći deo tetralogije Crvena kraljica

U ovom nastavku romana Viktorije Ejvjard, koji oduzima dah, svaki savez ikada sklopljen biće na teškom iskušenju. A kada nestanu iskrice munjobacačice, ko će osvetliti put pobunjenicima? Mer Barou je sada zatvorenica, nemoćna bez svojih munja. Uhode je sopstveni gresi. Živi u milosti momka koga je nekada volela, momka sazdanog od laži i izdaje.

Sada kada je kralj, Mejven Kalore nastavlja da plete mrežu koju je započela njegova pokojna majka, u pokušaju da preuzme kontrolu nad svojom zemljom – i svojom zarobljenicom. U palati, Mer je sputana okovima od nemog kamena, ali njena nekadašnja grupa od novog soja i Crvenih i dalje se organizuje, vežba i raste. Pripremaju se za rat, nevoljni da i dalje ostanu u senci. A Kala, prognanog princa koji pretenduje i na tron i na Merino srce, ništa neće zaustaviti da bi je vratio.

Kada krv krene na krv, sposobnost na sposobnost ‒ možda ne ostane niko ko može ugasiti vatru.

  • Prevodilac: Miroslav Bašić Palković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kraljev kavez treći deo tetralogije Crvena kraljica U ovom nastavku romana Viktorije Ejvjard, koji oduzima dah, svaki savez ikada sklopljen biće na teškom iskušenju. A kada nestanu iskrice munjobacačice, ko će osvetliti put pobunjenicima? Mer Barou je sada zatvorenica, nemoćna bez svojih munja. Uhode je sopstveni gresi. Živi u milosti momka koga je nekada volela, momka sazdanog od laži i izdaje. Sada kada je kralj, Mejven Kalore nastavlja da plete mrežu koju je započela njegova pokojna majka, u pokušaju da preuzme kontrolu nad svojom zemljom – i svojom zarobljenicom. U palati, Mer je sputana okovima od nemog kamena, ali njena nekadašnja grupa od novog soja i Crvenih i dalje se organizuje, vežba i raste. Pripremaju se za rat, nevoljni da i dalje ostanu u senci. A Kala, prognanog princa koji pretenduje i na tron i na Merino srce, ništa neće zaustaviti da bi je vratio. Kada krv krene na krv, sposobnost na sposobnost ‒ možda ne ostane niko ko može ugasiti vatru.

Dodatne informacije

Izdavač Urban Reads
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter