Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Kradljivci svile

Kradljivci svile

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dirk Huzeman


ISBN:

978-86-521-5116-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6196

Broj strana:

352

Težina:

569 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od vizantijskog dvora do Kineskog zida – avantura koja je izmenila svet.

Vizantija, 552. godina: dva careva izaslanika Taur i Olimpiodor dobijaju zadatak koji može promeniti tok istorije - putovanje do daleke Kine u potrazi za tajnom proizvodnje svile. Trgovina tako delikatnim i dragocenim materijalom jedan je od najvećih izvora prihoda Rimskog carstva, ali otkako je car Justinijan započeo rat sa Persijom, putevi su blokirani.

Prerušeni u budističke monahe, dvojica špijuna uspevaju da ukradu gusenice svilene bube i sakriju ih u šuplje štapove. Svaki korak na povratku u Vizantiju duž čuvenog Puta svile ispunjen je neizvesnošću i opasnostima. Jer tajna proizvodnje svile znači život čitavim narodima, pa se ubrzo organizuje potera za lopovima. Ali najgori neprijatelj Tauru i Olimpiodoru nisu oni koji ih progone, već vreme. Ako dragocene svilene bube izađu iz svojih čaura dok putuju, uginuće. A lopovi se, po cenu života, u Vizantiju ne smeju vratiti praznih ruku.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od vizantijskog dvora do Kineskog zida – avantura koja je izmenila svet. Vizantija, 552. godina: dva careva izaslanika Taur i Olimpiodor dobijaju zadatak koji može promeniti tok istorije - putovanje do daleke Kine u potrazi za tajnom proizvodnje svile. Trgovina tako delikatnim i dragocenim materijalom jedan je od najvećih izvora prihoda Rimskog carstva, ali otkako je car Justinijan započeo rat sa Persijom, putevi su blokirani. Prerušeni u budističke monahe, dvojica špijuna uspevaju da ukradu gusenice svilene bube i sakriju ih u šuplje štapove. Svaki korak na povratku u Vizantiju duž čuvenog Puta svile ispunjen je neizvesnošću i opasnostima. Jer tajna proizvodnje svile znači život čitavim narodima, pa se ubrzo organizuje potera za lopovima. Ali najgori neprijatelj Tauru i Olimpiodoru nisu oni koji ih progone, već vreme. Ako dragocene svilene bube izađu iz svojih čaura dok putuju, uginuće. A lopovi se, po cenu života, u Vizantiju ne smeju vratiti praznih ruku.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter