Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Konji -Priručnik za negu konja i ponija

Konji -Priručnik za negu konja i ponija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788662811134

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5679

Broj strana:

172

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Konji-priručnik za negu konja i ponija
Bilo da učite da jašete ili ste novopečeni vlasnik konja ili roditelj čije je dete ludo za ponijima, ovaj priručnik za konje pružiće vam opširne i lako čitljive smernice o svim aspektima konja i njihovoj nezi. Napisan jasnim, informativnim stilom, pokriva sve od različitih rasa i njihovih karakteristika do psihologije konja, timarenja i zdravlja. Priručnik za negu konja na pristupačan način kombinuje praktično jahanje sa najnovijim naučnim istraživanjem. Ilustrovan je ogromnim spektrom fotografija u boji, kao i mnogim korak po korak sekvencama.

Razumevanje konja: rasa, boja i oznake, građa i kretanje, kako konj misli i kako se ponaša.
Briga o konju: polja i ograde, štale i zakloni, hrana, potkivanje, timarenje, kupanje, šišanje, oblikovanje griva i repova.
Zdravlje i prva pomoć: preventivna nega, uobičajeni uslovi i vanredne situacije, mentalno zdravlje.
Oprema: sedla i podešavanje sedla, uzde, žvale i kaiševi za nos, zaštitne čizme i zavoji, pokrivači.
Kupovina konja: pronalaženje savršenog partnera i izgradnja savršenog odnosa.

Karolin Henderson je bila vlasnica konja, jahala je i takmičila se na konjima i ponijima mnogo godina, i napisala je veliki broj knjiga o njima. Takođe, redovno piše za mnoge najprodavanije časopise o konjima.
PRONAĐI NAJBLIŽU KNJIŽARU
Unesite grad, ili naziv knjižare...
PRIJAVI SE

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 220x290
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Konji-priručnik za negu konja i ponija Bilo da učite da jašete ili ste novopečeni vlasnik konja ili roditelj čije je dete ludo za ponijima, ovaj priručnik za konje pružiće vam opširne i lako čitljive smernice o svim aspektima konja i njihovoj nezi. Napisan jasnim, informativnim stilom, pokriva sve od različitih rasa i njihovih karakteristika do psihologije konja, timarenja i zdravlja. Priručnik za negu konja na pristupačan način kombinuje praktično jahanje sa najnovijim naučnim istraživanjem. Ilustrovan je ogromnim spektrom fotografija u boji, kao i mnogim korak po korak sekvencama. Razumevanje konja: rasa, boja i oznake, građa i kretanje, kako konj misli i kako se ponaša. Briga o konju: polja i ograde, štale i zakloni, hrana, potkivanje, timarenje, kupanje, šišanje, oblikovanje griva i repova. Zdravlje i prva pomoć: preventivna nega, uobičajeni uslovi i vanredne situacije, mentalno zdravlje. Oprema: sedla i podešavanje sedla, uzde, žvale i kaiševi za nos, zaštitne čizme i zavoji, pokrivači. Kupovina konja: pronalaženje savršenog partnera i izgradnja savršenog odnosa. Karolin Henderson je bila vlasnica konja, jahala je i takmičila se na konjima i ponijima mnogo godina, i napisala je veliki broj knjiga o njima. Takođe, redovno piše za mnoge najprodavanije časopise o konjima. PRONAĐI NAJBLIŽU KNJIŽARU Unesite grad, ili naziv knjižare... PRIJAVI SE

Dodatne informacije

Izdavač Valera
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter