Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kobna razmena

Kobna razmena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robert Ladlam


ISBN:

978-86-10-01125-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0834

Broj strana:

432

Težina:

546 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Godina 1943. Buenos Ajres. Dok svijetom bijesni Drugi svetski rat, spremaju se tajni pregovori dva zakleta neprijatelja.

Dejvid Spolding profesionalni je tajni agent na samom vrhu crne liste Gestapoa. Kao iskusnog stručnjaka, vrhovna komanda antinacističke koalicije izabrala ga je da u Argentini pregovara sa protivničkom stranom. Nova ratna strategija je na pomolu, a za proizvodnju najsavremenijeg ratnog oružja neophodna je uzajamna pomoć. Za zlokobnu primopredaju zadužen je nemoralni bogati industrijalac Erih Rajneman koji, okružen armijom plaćene vojske, očekuje povoljan ishod rata.

Međutim, Spolding i ne sluti da sporazum u pozadini krije podmukle intrige. Njemački i američki korumpirani industrijalci, tajne službe i plaćene ubice učiniće baš sve da se rat završi u njihovu korist. U vihoru očaja, Spolding rizikuje da izgubi razum, život i ženu koju voli.

  • Originalni naziv: The Rhinemann Exchange...
  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Godina 1943. Buenos Ajres. Dok svijetom bijesni Drugi svetski rat, spremaju se tajni pregovori dva zakleta neprijatelja. Dejvid Spolding profesionalni je tajni agent na samom vrhu crne liste Gestapoa. Kao iskusnog stručnjaka, vrhovna komanda antinacističke koalicije izabrala ga je da u Argentini pregovara sa protivničkom stranom. Nova ratna strategija je na pomolu, a za proizvodnju najsavremenijeg ratnog oružja neophodna je uzajamna pomoć. Za zlokobnu primopredaju zadužen je nemoralni bogati industrijalac Erih Rajneman koji, okružen armijom plaćene vojske, očekuje povoljan ishod rata. Međutim, Spolding i ne sluti da sporazum u pozadini krije podmukle intrige. Njemački i američki korumpirani industrijalci, tajne službe i plaćene ubice učiniće baš sve da se rat završi u njihovu korist. U vihoru očaja, Spolding rizikuje da izgubi razum, život i ženu koju voli.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter