Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.307

Facebook slicica

Katalog

Knjiga sutrašnjice

Knjiga sutrašnjice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Cecila Ahern


ISBN:

978-953-313-082-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9143

Broj strana:

255

Težina:

360 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U Cecelijinim knjigama svakodnevno postaje - čarobno.

Tamara Goodwin uvijek bi dobila sve što zaželi. Rođena je u bogatoj obitelji i odrasla u vili s privatnom plažom, ormarom prepunim dizajnerske odjeće i vlastitom luksuznom kupaonicom. Oduvijek je živjela ovdje i sada, ne razmišljajući o tome što donosi sutra.
Tamara je iznenada izgubila oca, što će njezinoj majci i njoj zauvijek promijeniti život. Zbog nagomilanih dugova morale su rasprodati sve i preseliti se na selo.

Jednoga dana Tamarinu će radoznalost privući putujuća knjižnica u prolasku posjedom Kilsaney. Treba joj nešto da je zabavi. Oči su joj se zaustavile na tajanstvenoj, golemoj knjizi kožnata uveza, zaključanoj zlatnom kopčom s lokotom. Ono što će otkriti na njezinim stranicama oduzet će joj dah i protresti temelje njezina svijeta...

Čudesna je ovo priča o tome kako sutrašnjica može utjecati na ono što se događa danas, no prije svega, kao i u ostalim Cecelijinim romanima, riječ je o neizmjernoj, čarobnoj ljubavi koja pokreće svjetove, razmješta vrijeme i uvijek, baš uvijek, pronalazi svoj put. Kraljica suvremenih bajki još jednom pogađa!

  • Originalni naziv: The Book of the Tomorrow...
  • Prevodilac: Petra Mrduljaš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U Cecelijinim knjigama svakodnevno postaje - čarobno. Tamara Goodwin uvijek bi dobila sve što zaželi. Rođena je u bogatoj obitelji i odrasla u vili s privatnom plažom, ormarom prepunim dizajnerske odjeće i vlastitom luksuznom kupaonicom. Oduvijek je živjela ovdje i sada, ne razmišljajući o tome što donosi sutra. Tamara je iznenada izgubila oca, što će njezinoj majci i njoj zauvijek promijeniti život. Zbog nagomilanih dugova morale su rasprodati sve i preseliti se na selo. Jednoga dana Tamarinu će radoznalost privući putujuća knjižnica u prolasku posjedom Kilsaney. Treba joj nešto da je zabavi. Oči su joj se zaustavile na tajanstvenoj, golemoj knjizi kožnata uveza, zaključanoj zlatnom kopčom s lokotom. Ono što će otkriti na njezinim stranicama oduzet će joj dah i protresti temelje njezina svijeta... Čudesna je ovo priča o tome kako sutrašnjica može utjecati na ono što se događa danas, no prije svega, kao i u ostalim Cecelijinim romanima, riječ je o neizmjernoj, čarobnoj ljubavi koja pokreće svjetove, razmješta vrijeme i uvijek, baš uvijek, pronalazi svoj put. Kraljica suvremenih bajki još jednom pogađa!

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter