Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Kako uspješno tražiti zaposlenje

Kako uspješno tražiti zaposlenje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Aleš Zaletel


ISBN:

978-9958-9943-0-2

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

K4888

Broj strana:

244

Težina:

621 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

U preduzeću Bolji Posao d.o.o. smo, u svojoj misiji edukacije i posredovanja pri zapošljavanju svih onih koji su usmjereni ka izgradnji uspješne karijere, krenuli korak dalje i pripremili priručnik za uspješno traženje prvog ili boljeg zaposlenja.

Priručnik je prvi i jedini priručnik ove vrste u Bosni i Hercegovini i sadrži korisna uputstva za uspješno traženje (boljeg) posla i predstavljanja bh privlačnih poslodavaca. Znači, sadrži kvalitetne informacije za uspješno zaposlenje!

Priručnik Kako uspješno tražiti zaposlenje? namijenjen je svima koji aktivno traže nove karijerne mogućnosti (učenicima završnih razreda srednjih škola, studentima završnih godina studija, zaposlenima koji žele napredovati, onima koji traže bolji posao itd.). Svaki čitalac priručnika ima mogućnost da pronađe odgovore na sva pitanja koja ima, a nije imao od koga dobiti odgovor na njih.

Traženje zaposlenja je prodaja! Prodajete svoj poslovni profil, set svojih vještina, znanja i iskustava nudite odgovarajućim poslodavcima. Za uspješnu prodaju (zaposlenje) morate poznavati proizvod kojeg prodajete (sebe), te zahtjeve i očekivanja kupca (poslodavca). Samo na taj način možete predstaviti koristi koje donosite poslodavcu i dobiti posao.

Priručnik Kako uspješno tražiti zaposlenje? će vam razotkriti sve tajne o izgradnji karijere i traženja odgovarajućeg posla.

Odgovori, koje ćete naći u priručniku Kako uspješno tražiti zaposlenje?

- Kako da napišem dobru biografiju?
- Kako da se ponašam na razgovoru za posao?
- Kada i kako da pregovaram o plati?
- Kako preduzeća traže nove saradnike?
- Kako da iskoristim veze i poznanstva?

Želimo vam uspješnu karijeru!

  • Prevodilac: Vesna Krajnc Šaponja, Alma Hodžić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

U preduzeću Bolji Posao d.o.o. smo, u svojoj misiji edukacije i posredovanja pri zapošljavanju svih onih koji su usmjereni ka izgradnji uspješne karijere, krenuli korak dalje i pripremili priručnik za uspješno traženje prvog ili boljeg zaposlenja. Priručnik je prvi i jedini priručnik ove vrste u Bosni i Hercegovini i sadrži korisna uputstva za uspješno traženje (boljeg) posla i predstavljanja bh privlačnih poslodavaca. Znači, sadrži kvalitetne informacije za uspješno zaposlenje! Priručnik Kako uspješno tražiti zaposlenje? namijenjen je svima koji aktivno traže nove karijerne mogućnosti (učenicima završnih razreda srednjih škola, studentima završnih godina studija, zaposlenima koji žele napredovati, onima koji traže bolji posao itd.). Svaki čitalac priručnika ima mogućnost da pronađe odgovore na sva pitanja koja ima, a nije imao od koga dobiti odgovor na njih. Traženje zaposlenja je prodaja! Prodajete svoj poslovni profil, set svojih vještina, znanja i iskustava nudite odgovarajućim poslodavcima. Za uspješnu prodaju (zaposlenje) morate poznavati proizvod kojeg prodajete (sebe), te zahtjeve i očekivanja kupca (poslodavca). Samo na taj način možete predstaviti koristi koje donosite poslodavcu i dobiti posao. Priručnik Kako uspješno tražiti zaposlenje? će vam razotkriti sve tajne o izgradnji karijere i traženja odgovarajućeg posla. Odgovori, koje ćete naći u priručniku Kako uspješno tražiti zaposlenje? - Kako da napišem dobru biografiju? - Kako da se ponašam na razgovoru za posao? - Kada i kako da pregovaram o plati? - Kako preduzeća traže nove saradnike? - Kako da iskoristim veze i poznanstva? Želimo vam uspješnu karijeru!

Dodatne informacije

Izdavač PromoTim d.o.o.
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter