Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Kako biti vođa vučjeg čopora?

Kako biti vođa vučjeg čopora?

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jesper Juul


ISBN:

978-953-332-072-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7882

Broj strana:

160

Težina:

343 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

44,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Posljednja knjiga Jespera Juula govori o promjenama u pristupu odgoju djece. Odgojne paradigme prilagodile su se društvenim i povijesnim okolnostima, a era permisivnog odgoja, dominantna u proteklih dvadeset godina, prevladana je. Roditelji koji su bili strogo odgajani učinili su sve da tako ne odgajaju vlastitu djecu. No rezultati istraživanja pokazali su da djeci takav odgoj nipošto ne odgovara.
Ona trebaju vodstvo u obitelji, no vodstvo nije isto što i odgoj: naime, bez vodstva u obitelji nema ni odgoja. Roditelji mogu odgajati zdravo dijete samo ako se u roditeljskoj ulozi osjećaju kompetentnima i vrijednima, a ne bespomoćnima.
Razvoj osjećaja vrijednosti u djeteta gotovo posve ovisi o roditeljskom vodstvu. Djeca i roditelji mogu učiti jedni od drugih, ali roditelji prije svega moraju kod sebe otkriti i razviti osjećaj vlastite vrijednosti kako bi ga mogli razviti kod svoje djece.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Posljednja knjiga Jespera Juula govori o promjenama u pristupu odgoju djece. Odgojne paradigme prilagodile su se društvenim i povijesnim okolnostima, a era permisivnog odgoja, dominantna u proteklih dvadeset godina, prevladana je. Roditelji koji su bili strogo odgajani učinili su sve da tako ne odgajaju vlastitu djecu. No rezultati istraživanja pokazali su da djeci takav odgoj nipošto ne odgovara. Ona trebaju vodstvo u obitelji, no vodstvo nije isto što i odgoj: naime, bez vodstva u obitelji nema ni odgoja. Roditelji mogu odgajati zdravo dijete samo ako se u roditeljskoj ulozi osjećaju kompetentnima i vrijednima, a ne bespomoćnima. Razvoj osjećaja vrijednosti u djeteta gotovo posve ovisi o roditeljskom vodstvu. Djeca i roditelji mogu učiti jedni od drugih, ali roditelji prije svega moraju kod sebe otkriti i razviti osjećaj vlastite vrijednosti kako bi ga mogli razviti kod svoje djece.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada OceanMore
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter