Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ja to mogu

Ja to mogu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Louise L. Hay


ISBN:

978-86-10-04496-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1611

Broj strana:

112

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj sažetoj, ali informacijama bogatoj knjizi, Lujza Hej nam pokazuje kako možemo da unapredimo doslovno svaki aspekt našeg života tako što ćemo razumeti afirmacije i pravilno ih koristiti. Autorka objašnjava da svaka naša misao i svaka reč koju izgovorimo predstavljaju afirmaciju. Kad razgovaramo sami sa sobom ili vodimo dijalog u sebi, nalazimo se u svojevrsnom toku afirmacija. Naša uverenja su tek uvreženi obrasci razmišljanja koje smo naučili u detinjstvu. Mnogi od njih nam i danas odgovaraju, dok nam drugi ograničavaju sposobnost da ostvarimo ono što želimo. Trebalo bi da obratimo pažnju na svoje misli kako bismo počeli da se oslobađamo onih koje nam stvaraju neželjena životna iskustva.
Razmatrajući teme kao što su zdravlje, praštanje, blagostanje, kreativnost, veze, poslovni uspeh i samopouzdanje, Lujza Hej pokazuje da su afirmacije rešenja za sve probleme koje imamo u određenoj oblasti života. Kad pročitate knjigu, moći ćete samouvereno da kažete: „Ja to mogu“, znajući da ste na dobrom putu ka divnom i radošću ispunjenom životu koji zaslužujete.

  • Originalni naziv: I Can Do It
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj sažetoj, ali informacijama bogatoj knjizi, Lujza Hej nam pokazuje kako možemo da unapredimo doslovno svaki aspekt našeg života tako što ćemo razumeti afirmacije i pravilno ih koristiti. Autorka objašnjava da svaka naša misao i svaka reč koju izgovorimo predstavljaju afirmaciju. Kad razgovaramo sami sa sobom ili vodimo dijalog u sebi, nalazimo se u svojevrsnom toku afirmacija. Naša uverenja su tek uvreženi obrasci razmišljanja koje smo naučili u detinjstvu. Mnogi od njih nam i danas odgovaraju, dok nam drugi ograničavaju sposobnost da ostvarimo ono što želimo. Trebalo bi da obratimo pažnju na svoje misli kako bismo počeli da se oslobađamo onih koje nam stvaraju neželjena životna iskustva. Razmatrajući teme kao što su zdravlje, praštanje, blagostanje, kreativnost, veze, poslovni uspeh i samopouzdanje, Lujza Hej pokazuje da su afirmacije rešenja za sve probleme koje imamo u određenoj oblasti života. Kad pročitate knjigu, moći ćete samouvereno da kažete: „Ja to mogu“, znajući da ste na dobrom putu ka divnom i radošću ispunjenom životu koji zaslužujete.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter