Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Iznad mora, ispod stene

Iznad mora, ispod stene

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Suzan Kuper


ISBN:

978-86-7702-040-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

N2099

Broj strana:

220

Težina:

266 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Mapa mora pokazati gdje je GRAL...
Sajmon, Džejn i Barni Dru dolaze na ljetnji raspust u Kornvol. Oni očekuju da će provesti odmor opušteno, kao i uvjek. Ali, otkriće drevne mape odvešće Džejn, Sajmona i Barnija u potragu za blagom kralja Artura. Oni će brzo shvatiti da je ta potjera izuzetno opasna i da su im protivnici sile tame, a da je njihov dobro znani djed Meri neko ko je mnogo značajniji nego što su oni ikad mogli da sanjaju...

Serijal DOLAZAK TAME smatra se jednim od najljepših dječjih serijala. Dobio je Njuberijevo priznanje za knjigu Dolazak tame i Njuberijevu medalju za knjigu Sivi kralj, najveća priznanja za dječiju književnost u anglosaksonskom području. Zasnovan je na legendi o kralju Arturu, kao i na engleskim i velškim mitovima.

Ovaj serijal čine:
IZNAD MORA, ISPOD STENE
DOLAZAK TAME
ZELENA VEŠTICA
SIVI KRALJ
SREBRO NA DRVETU

Kupovinom kompleta dobijate lijepo dizajniranu zaštitnu kutiju i poster iz filma Dolazak Tame, i to po cijeni nižoj od cijene knjiga kupljenih pojedinačno!

Suzan Kuper je jedan od nekoliko savremenih pisaca koji posjeduju i živu maštu i narativni dar i moralnu viziju u tolikoj mjeri da mogu da stvore tako obuhvatan sukob između dobra i zla kakav mora da leži u samom srcu velike fantazije. Tolkin je to imao. Suzan Kuper to ima. Ona piše u istoj toj tradiciji.
Psychology Today

  • Originalni naziv: Over sea, Under stone...
  • Prevodilac: Saša Paić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mapa mora pokazati gdje je GRAL... Sajmon, Džejn i Barni Dru dolaze na ljetnji raspust u Kornvol. Oni očekuju da će provesti odmor opušteno, kao i uvjek. Ali, otkriće drevne mape odvešće Džejn, Sajmona i Barnija u potragu za blagom kralja Artura. Oni će brzo shvatiti da je ta potjera izuzetno opasna i da su im protivnici sile tame, a da je njihov dobro znani djed Meri neko ko je mnogo značajniji nego što su oni ikad mogli da sanjaju... Serijal DOLAZAK TAME smatra se jednim od najljepših dječjih serijala. Dobio je Njuberijevo priznanje za knjigu Dolazak tame i Njuberijevu medalju za knjigu Sivi kralj, najveća priznanja za dječiju književnost u anglosaksonskom području. Zasnovan je na legendi o kralju Arturu, kao i na engleskim i velškim mitovima. Ovaj serijal čine: IZNAD MORA, ISPOD STENE DOLAZAK TAME ZELENA VEŠTICA SIVI KRALJ SREBRO NA DRVETU Kupovinom kompleta dobijate lijepo dizajniranu zaštitnu kutiju i poster iz filma Dolazak Tame, i to po cijeni nižoj od cijene knjiga kupljenih pojedinačno! Suzan Kuper je jedan od nekoliko savremenih pisaca koji posjeduju i živu maštu i narativni dar i moralnu viziju u tolikoj mjeri da mogu da stvore tako obuhvatan sukob između dobra i zla kakav mora da leži u samom srcu velike fantazije. Tolkin je to imao. Suzan Kuper to ima. Ona piše u istoj toj tradiciji. Psychology Today

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter