Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Izgubljena umjetnost odgajanja

Izgubljena umjetnost odgajanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-8450-06-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D5564

Broj strana:

400

Težina:

637 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

60,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Najstarije kulture na svijetu ovladale su umijećem odgoja sretne, dobro prilagođene djece. Što možemo naučiti od njih?

U knjizi Izgubljena umjetnost odgajanja Doucleff se sa svojom trogodišnjom kćeri baca u akciju kako bi naučila i prakticirala strategije roditeljstva triju vrlo uspješnih zajednica: obitelji Maja u Meksiku, obitelji Inuita iznad Arktičkog kruga i obitelji Hadzabe u Tanzaniji. Maje su majstori u odgoju kooperativne djece. Inuiti su razvili izuzetno učinkovit pristup za podučavanje djece emocionalnoj inteligenciji. Hadzabe su stručnjaci za odgoj samopouzdane, samoinicijativne djece jednostavnim alatom koji štiti djecu od stresa i tjeskobe. Autorica živi s tim obiteljima i iz prve ruke promatra njihove metode te ih primjenjuje u odgoju vlastite kćeri, i to s upečatljivim rezultatima. Uči kako disciplinirati bez vikanja.

Knjiga je ispunjena praktičnim uputama koje roditelji mogu odmah implementirati te nam pomaže preispitati načine na koje se odnosimo prema svojoj djeci.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Najstarije kulture na svijetu ovladale su umijećem odgoja sretne, dobro prilagođene djece. Što možemo naučiti od njih? U knjizi Izgubljena umjetnost odgajanja Doucleff se sa svojom trogodišnjom kćeri baca u akciju kako bi naučila i prakticirala strategije roditeljstva triju vrlo uspješnih zajednica: obitelji Maja u Meksiku, obitelji Inuita iznad Arktičkog kruga i obitelji Hadzabe u Tanzaniji. Maje su majstori u odgoju kooperativne djece. Inuiti su razvili izuzetno učinkovit pristup za podučavanje djece emocionalnoj inteligenciji. Hadzabe su stručnjaci za odgoj samopouzdane, samoinicijativne djece jednostavnim alatom koji štiti djecu od stresa i tjeskobe. Autorica živi s tim obiteljima i iz prve ruke promatra njihove metode te ih primjenjuje u odgoju vlastite kćeri, i to s upečatljivim rezultatima. Uči kako disciplinirati bez vikanja. Knjiga je ispunjena praktičnim uputama koje roditelji mogu odmah implementirati te nam pomaže preispitati načine na koje se odnosimo prema svojoj djeci.

Dodatne informacije

Izdavač Harfa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter