Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Iver

Iver

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Oto Oltvanji


ISBN:

978-86-521-1773-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1070

Broj strana:

416

Težina:

525 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Majstor pripovjedanja i saspensa ponovo će vas uvesti u dijabolični svijet intrige, prokletstva i smrti, u svom najboljem romanu do sada. Dejan Stojiljković

Pisac popularnih trilera Saša vodi djevojku Miju, autorku dječjih knjiga i ilustratorku, na sjever Vojvodine da je konačno upozna sa svojom porodicom. U pitanju nije bilo koja familija, nego Vitasovi . Moćni klan umjetnika, čije su četiri generacije muzičara, slikara, glumaca i književnika manje ili više vješti manipulatori koji vode računa o tome koga primaju u svoje okrilje.

I dok daje sve od sebe da im se dopadne, Mia se usput trudi da ignoriše sve učestalije znakove da se glava porodice, najuspješniji pjevač šlagera u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji Rob Vitas ponaša neobičnije i od onoga kako je predstavljen u tabloidima. Mia će otkriti da on decenijama ljubomorno čuva tajnu o porodičnom prokletstvu i raskolu unutar familije, a da su Vitasovi podjeljeni krvavim rivalitetom još od 19. vijeka.

U romanu Iver na vidjelo isplivavaju stogodišnje tajne, spletke i neobuzdane strasti. Iver je istovremeno porodična saga i uzbudljiv psihološki triler pun obrta u kojem ćete uživati do poslednje stranice.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Majstor pripovjedanja i saspensa ponovo će vas uvesti u dijabolični svijet intrige, prokletstva i smrti, u svom najboljem romanu do sada. Dejan Stojiljković Pisac popularnih trilera Saša vodi djevojku Miju, autorku dječjih knjiga i ilustratorku, na sjever Vojvodine da je konačno upozna sa svojom porodicom. U pitanju nije bilo koja familija, nego Vitasovi . Moćni klan umjetnika, čije su četiri generacije muzičara, slikara, glumaca i književnika manje ili više vješti manipulatori koji vode računa o tome koga primaju u svoje okrilje. I dok daje sve od sebe da im se dopadne, Mia se usput trudi da ignoriše sve učestalije znakove da se glava porodice, najuspješniji pjevač šlagera u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji Rob Vitas ponaša neobičnije i od onoga kako je predstavljen u tabloidima. Mia će otkriti da on decenijama ljubomorno čuva tajnu o porodičnom prokletstvu i raskolu unutar familije, a da su Vitasovi podjeljeni krvavim rivalitetom još od 19. vijeka. U romanu Iver na vidjelo isplivavaju stogodišnje tajne, spletke i neobuzdane strasti. Iver je istovremeno porodična saga i uzbudljiv psihološki triler pun obrta u kojem ćete uživati do poslednje stranice.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter