Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Iskreno, mračno, duboko

Iskreno, mračno, duboko

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4944-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5386

Broj strana:

320

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

On je monstrum koga svi mrze iz dna duše… svi sem tebe

Kad se mlada Amerikanka Amelija Rouz doseli sa ćerkicom u London u potrazi za boljim životom, upoznaje zgodnog, obrazovanog i harizmatičnog Metija Melgrena, koji ubrzo postaje sastavni deo njihovog života. Osmogodišnja Sofi očarana je Metijem koliko i njena majka i u njemu pronalazi oca kog nikad nije imala. A onda se u Londonu nižu ubistva, a sve žrtve su mlade žene koje upadljivo liče na Sofinu majku.

Kad Metija na osnovu indicija osude za višestruko ubistvo, ni Amelija ni Sofi ne mogu da se pomire sa time. Brojna pitanja koja će ih obe uništiti ostala su bez odgovora. Dvadeset godina kasnije Sofi stiže pismo iz zatvora u kom je obaveštavaju da Meti umire i da želi da se vidi s njom. Sofi će možda konačno dobiti odgovore za kojima žudi. No da li će je istina osloboditi – ili je baciti u još dublji ponor?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

On je monstrum koga svi mrze iz dna duše… svi sem tebe Kad se mlada Amerikanka Amelija Rouz doseli sa ćerkicom u London u potrazi za boljim životom, upoznaje zgodnog, obrazovanog i harizmatičnog Metija Melgrena, koji ubrzo postaje sastavni deo njihovog života. Osmogodišnja Sofi očarana je Metijem koliko i njena majka i u njemu pronalazi oca kog nikad nije imala. A onda se u Londonu nižu ubistva, a sve žrtve su mlade žene koje upadljivo liče na Sofinu majku. Kad Metija na osnovu indicija osude za višestruko ubistvo, ni Amelija ni Sofi ne mogu da se pomire sa time. Brojna pitanja koja će ih obe uništiti ostala su bez odgovora. Dvadeset godina kasnije Sofi stiže pismo iz zatvora u kom je obaveštavaju da Meti umire i da želi da se vidi s njom. Sofi će možda konačno dobiti odgovore za kojima žudi. No da li će je istina osloboditi – ili je baciti u još dublji ponor?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter