Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Iskrena ljubaznost

Iskrena ljubaznost

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Hjuston Kraft


ISBN:

9788660359683

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1811

Broj strana:

175

Težina:

273 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U nadmetanju između dobrih dela i drame, ljubaznost, nažalost, gubi.

Čini se da nas više privlači zbrka nego poruka. Praktikovanje ljubaznosti je suštinski korak u nastojanju da se popravi svet koji je podeljeniji, usamljeniji i anksiozniji nego ikad. Ali s citatima kao što su „Samo budi ljubazan” ili „Razbacuj ljubaznost kao konfete”, previše smo pojednostavili ono što je potrebno da se zaista iskaže ljubaznost u svetu koji vapi za njom.

Iskrena ljubaznost spaja anegdote s radnjama koje mogu napraviti stvarnu promenu u našim životima, životima drugih, i širom sveta. Uranjajući u vrste ljubaznosti koje su svetu danas najpotrebnije, ova knjiga iskreno sagledava jaz između našeg verovanja u dobrotu i naše sposobnosti da je valjano ispoljavamo – i pokazuje nam kako da nameru sprovedemo u delo. Istražujući sve, od jaza u empatiji do veštine emocionalne regulacije, Iskrena ljubaznost je savršena za svakoga ko veruje u ljubazniji svet i kome je jasno da je neophodan naporan rad da se on ostvari.

  • Originalni naziv: Deep Kindness
  • Prevodilac: Mirjana Kefer
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U nadmetanju između dobrih dela i drame, ljubaznost, nažalost, gubi. Čini se da nas više privlači zbrka nego poruka. Praktikovanje ljubaznosti je suštinski korak u nastojanju da se popravi svet koji je podeljeniji, usamljeniji i anksiozniji nego ikad. Ali s citatima kao što su „Samo budi ljubazan” ili „Razbacuj ljubaznost kao konfete”, previše smo pojednostavili ono što je potrebno da se zaista iskaže ljubaznost u svetu koji vapi za njom. Iskrena ljubaznost spaja anegdote s radnjama koje mogu napraviti stvarnu promenu u našim životima, životima drugih, i širom sveta. Uranjajući u vrste ljubaznosti koje su svetu danas najpotrebnije, ova knjiga iskreno sagledava jaz između našeg verovanja u dobrotu i naše sposobnosti da je valjano ispoljavamo – i pokazuje nam kako da nameru sprovedemo u delo. Istražujući sve, od jaza u empatiji do veštine emocionalne regulacije, Iskrena ljubaznost je savršena za svakoga ko veruje u ljubazniji svet i kome je jasno da je neophodan naporan rad da se on ostvari.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter