Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

I onda se dogodilo

I onda se dogodilo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789533137926

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D2951

Broj strana:

134

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Micki se svi smiju jer je niska, Davor je odličan učenik koji ima predrasude prema ljudima određenih zanimanja, Slaven živi u gradu ovisnika o tehnološki naprednim prijevoznim sredstvima, Jasna se nađe usred ekološke katastrofe, a Lili je djevojčica koja nestaje kad se osjeća osamljeno.

Ispričane u prvom licu, svaka od pet priča iz ove zbirke donosi nam nježnu, dirljivu, ali optimističnu priču o djetetu koje se suočava s ozbiljnim problemom, no pronalazi način da izrazi svoj stav i osjećaje, izbori se za svoja prava i svoje mjesto u društvu.

Ksenija Kušec hvaljena je spisateljica koja vješto razvija priču oko nekog događaja, zabavno dočarava svakodnevne situacije, a iako se bavi teškim temama, s lakoćom i jednostavnošću pokazuje izlaz i ulijeva nadu te njezini likovi sazrijevaju, upoznaju svijet oko sebe i postaju hrabriji i bolji ljudi. U ove se krasne priče savršeno uklapaju izuzetne i zaigrane ilustracije sjajne ilustratorice Hane Tintor.

  • Prevodilac: Ozren Doležal
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 250x300
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Micki se svi smiju jer je niska, Davor je odličan učenik koji ima predrasude prema ljudima određenih zanimanja, Slaven živi u gradu ovisnika o tehnološki naprednim prijevoznim sredstvima, Jasna se nađe usred ekološke katastrofe, a Lili je djevojčica koja nestaje kad se osjeća osamljeno. Ispričane u prvom licu, svaka od pet priča iz ove zbirke donosi nam nježnu, dirljivu, ali optimističnu priču o djetetu koje se suočava s ozbiljnim problemom, no pronalazi način da izrazi svoj stav i osjećaje, izbori se za svoja prava i svoje mjesto u društvu. Ksenija Kušec hvaljena je spisateljica koja vješto razvija priču oko nekog događaja, zabavno dočarava svakodnevne situacije, a iako se bavi teškim temama, s lakoćom i jednostavnošću pokazuje izlaz i ulijeva nadu te njezini likovi sazrijevaju, upoznaju svijet oko sebe i postaju hrabriji i bolji ljudi. U ove se krasne priče savršeno uklapaju izuzetne i zaigrane ilustracije sjajne ilustratorice Hane Tintor.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter