Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Hemija smrti

Hemija smrti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Simon Beckett


ISBN:

978-86-86003-98-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K5228

Broj strana:

311

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kad je kod zabačenog sela Menhem u Norfolku nađeno svirepo osakaćeno tijelo mlade žene, dr. Hantera nije uznemirila samo činjenica da je ona bila njegova prijateljica. Nekada cijenjeni forenzički antropolog, bio je sasvim dobro upoznat sa raznim licima smrti, dok zbog strašne lične tragedije nije napustio taj život i karijeru.

Sada, povukavši se, kao seoski liječnik, Hanter se nadao da je tu prošlost ostavio iza sebe. Zato kada je pozvan da upotrebi svoje tajanstveno znanje, da bi pomogao u otkrivanju ubice, nerado pristaje da učestvuje u tome jer će time samo probuditi sjećanja koja se toliko trudio da zaboravi. A onda nestaje još jedna žena, uvlačeći Menhem u oluju straha i paranoje u kojima niko, pa ni Hanter, nije iznad sumnje. Dok nekada mirna zajednica počinje da se raspada, on zna da će mu biti potrebno svo njegovo znanje i stručnost ako želi da prekine ta ubistva...

Kombinujući zlobu Tomasa Harisa i isljednistvo Patrise Kornvel sa sopstvenom jedinstvenom vještinom pripovedanja, Sajmon Beket je napisao triler sa iznenađujućim i originalnim zapletom.

  • Originalni naziv: The Chemistry of Death...
  • Prevodilac: Dragan Golubović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad je kod zabačenog sela Menhem u Norfolku nađeno svirepo osakaćeno tijelo mlade žene, dr. Hantera nije uznemirila samo činjenica da je ona bila njegova prijateljica. Nekada cijenjeni forenzički antropolog, bio je sasvim dobro upoznat sa raznim licima smrti, dok zbog strašne lične tragedije nije napustio taj život i karijeru. Sada, povukavši se, kao seoski liječnik, Hanter se nadao da je tu prošlost ostavio iza sebe. Zato kada je pozvan da upotrebi svoje tajanstveno znanje, da bi pomogao u otkrivanju ubice, nerado pristaje da učestvuje u tome jer će time samo probuditi sjećanja koja se toliko trudio da zaboravi. A onda nestaje još jedna žena, uvlačeći Menhem u oluju straha i paranoje u kojima niko, pa ni Hanter, nije iznad sumnje. Dok nekada mirna zajednica počinje da se raspada, on zna da će mu biti potrebno svo njegovo znanje i stručnost ako želi da prekine ta ubistva... Kombinujući zlobu Tomasa Harisa i isljednistvo Patrise Kornvel sa sopstvenom jedinstvenom vještinom pripovedanja, Sajmon Beket je napisao triler sa iznenađujućim i originalnim zapletom.

Dodatne informacije

Izdavač Sezam Book
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter