Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Grad za djevojke

Grad za djevojke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958305085

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5601

Broj strana:

467

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Iz pera autorice bestselera „Jedi, moli, voli“ i „Potpis na svim stvarima“, stiže romaneskna delicija o glamuru, seksu i avanturama, o mladoj ženi koja otkriva kako ne morate biti dobra djevojka da biste bili dobra osoba.


Godina je 1940, a devetnaestogodišnja Vivian Morris upravo je izbačena s prve godine studija na Vassaru. Njeni dobrostojeći roditelji šalju je u New York da živi s tetkom Peg, vlasnicom kičastog, oronulog pozorišta Lily na Manhattanu, gdje će upoznati čitav univerzum nekonvencionalnih i harizmatičnih likova – šou-gerle koje interesuje samo dobar provod, seksipilnog glumca, prefinjene slavne glumice, pisca srcolomca, strogu upraviteljicu pozorišta. Ali kada greška koju Vivian napravi u privatnom životu uzrokuje profesionalni skandal, njen novootkriveni svijet okreće se naglavačke.Međutim, naposljetku joj to pomaže da shvati kakav život želi – i kakva sloboda je potrebna da bi ga imala.

  • Prevodilac: Sabina Nikšić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iz pera autorice bestselera „Jedi, moli, voli“ i „Potpis na svim stvarima“, stiže romaneskna delicija o glamuru, seksu i avanturama, o mladoj ženi koja otkriva kako ne morate biti dobra djevojka da biste bili dobra osoba. Godina je 1940, a devetnaestogodišnja Vivian Morris upravo je izbačena s prve godine studija na Vassaru. Njeni dobrostojeći roditelji šalju je u New York da živi s tetkom Peg, vlasnicom kičastog, oronulog pozorišta Lily na Manhattanu, gdje će upoznati čitav univerzum nekonvencionalnih i harizmatičnih likova – šou-gerle koje interesuje samo dobar provod, seksipilnog glumca, prefinjene slavne glumice, pisca srcolomca, strogu upraviteljicu pozorišta. Ali kada greška koju Vivian napravi u privatnom životu uzrokuje profesionalni skandal, njen novootkriveni svijet okreće se naglavačke.Međutim, naposljetku joj to pomaže da shvati kakav život želi – i kakva sloboda je potrebna da bi ga imala.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter