Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Grad pustoši

Grad pustoši

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džon Vord


ISBN:

978-86-521-0043-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1224

Broj strana:

229

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pošto su riješili Alhemičarevu tajnu, Džejk, Helen i njen otac Džerald de Hevilend otkrili su Kamen tuge i dostigli čudesan i zapanjujući vrhunac u Podzemnoj palati u Istanbulu.

Usljed strašnih događaja, ovoga puta su se odvojeno zatekli u nepoznatoj zemlji, ne sjećajući se jasno šta im se ranije desilo. Dvije neobično poznate osobe traže od Džejka da odnese Helen jedan paket - što bi bio jednostavan zadatak kad bi samo mogao da je pronađe. Međutim, umorna od dosadnog puta koji vodi pravo, Helen skreće u mračnu šumu.

U međuvremenu, revolucija se osjeća u vazduhu, a instinkt Džeralda de Hevilenda za sticanje koristi govori mu da je došao trenutak o kome je jedino mogao da sanja - samo ukoliko podrži pravu stranu.

Međutim, u Carstvu iluzija ništa nije onako kao što izgleda. Džejkov zadatak postaje duga i teška borba da spasi Helen. A želi li ona zaista da bude spasena? I ima li Džerald de Hevilend kontrolu nad događajima, ili je samo pion u tuđim rukama, koji će biti žrtvovan kada više ne bude od koristi? Kad predivo stvarnosti počne da se odvija, a nevjerovatni događaji da se nižu, svako mora krenuti svojim putem. Ipak, svi putevi vode u Grad pustoši, gdje se sve završava kosmičkom borbom između Dobra i Zla.

Treći i poslednji dio Sudbine kamena priča je o opasnim zgodama, političkim intrigama i istrajnoj ljubavi.

Ova knjiga pripada serijalu Sudbina kamena.

  • Prevodilac: Nenad Tomović
  • Edicija: Sudbina kamena
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pošto su riješili Alhemičarevu tajnu, Džejk, Helen i njen otac Džerald de Hevilend otkrili su Kamen tuge i dostigli čudesan i zapanjujući vrhunac u Podzemnoj palati u Istanbulu. Usljed strašnih događaja, ovoga puta su se odvojeno zatekli u nepoznatoj zemlji, ne sjećajući se jasno šta im se ranije desilo. Dvije neobično poznate osobe traže od Džejka da odnese Helen jedan paket - što bi bio jednostavan zadatak kad bi samo mogao da je pronađe. Međutim, umorna od dosadnog puta koji vodi pravo, Helen skreće u mračnu šumu. U međuvremenu, revolucija se osjeća u vazduhu, a instinkt Džeralda de Hevilenda za sticanje koristi govori mu da je došao trenutak o kome je jedino mogao da sanja - samo ukoliko podrži pravu stranu. Međutim, u Carstvu iluzija ništa nije onako kao što izgleda. Džejkov zadatak postaje duga i teška borba da spasi Helen. A želi li ona zaista da bude spasena? I ima li Džerald de Hevilend kontrolu nad događajima, ili je samo pion u tuđim rukama, koji će biti žrtvovan kada više ne bude od koristi? Kad predivo stvarnosti počne da se odvija, a nevjerovatni događaji da se nižu, svako mora krenuti svojim putem. Ipak, svi putevi vode u Grad pustoši, gdje se sve završava kosmičkom borbom između Dobra i Zla. Treći i poslednji dio Sudbine kamena priča je o opasnim zgodama, političkim intrigama i istrajnoj ljubavi. Ova knjiga pripada serijalu Sudbina kamena.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter