Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Grad od pepela - Instrumentarij smrtnika, knjiga druga

Grad od pepela - Instrumentarij smrtnika, knjiga druga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-177-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K8184

Broj strana:

320

Težina:

480 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

36,20 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U Gradu od Kostiju petnaestogodišnja Clary Fray susrela se sa svijetom Sjenolovaca, tajnim plemenom ratnika koji život posvećuju ubijanju demona. Posljedice tog silovitog susreta su nestanak Claryne majke i pojava grotesknog čudovišta koje gotovo ubije Clary. Grad od Pepela nastavlja gdje je njegov prethodnik stao: Clary očajnički pokušava život vratiti u normalu, no to se pokazuje nemogućim. Ona sama je, kako se ispostavilo, Sjenolovka, majka joj je u čarolijom izazvanoj komi, a odnos s njezinim najboljim prijateljem Simonom kao da prerasta u nešto više. Iako je iza sebe ostavila svijet Sjenolovaca, oni je se nisu spremni odreći tako lako, posebno njezin privlačni, novootkriveni brat Jace. A jedina šansa kako pomoći majci leži u pronalaženju Valentinea, poremećenog, zlog Sjenolovca – i Claryna oca.

Da stvari budu još zamršenije, netko u New Yorku ubija djecu Sjenolovaca. Stoji li Valentine iza tih ubojstava i što s njima uopće pokušava postići? A kada Mač duša, drugi po redu Instrument smrtnika, bude ukraden, zastrašujući Inkvizitor stiže u inspekciju i svu svoju strašnu pozornost usmjerava ravno na Jacea. Kako se Clary može nadati da će zaustaviti Valentinea ako je Jace spreman izdati sve u što vjeruje kako bi pomogao njihovom ocu?

Grad od Pepela drugi je roman u serijalu za mlade Instrumentarij smrtnika Cassandre Clare koji je mjesecima zauzimao vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. Ekranizacija s mladim holivudskim zvijezdama Lily Collins i Jamiejem Campbellom Bowerom upravo je u tijeku.

  • Originalni naziv: City of Ashes
  • Prevodilac: Andrea Bagović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U Gradu od Kostiju petnaestogodišnja Clary Fray susrela se sa svijetom Sjenolovaca, tajnim plemenom ratnika koji život posvećuju ubijanju demona. Posljedice tog silovitog susreta su nestanak Claryne majke i pojava grotesknog čudovišta koje gotovo ubije Clary. Grad od Pepela nastavlja gdje je njegov prethodnik stao: Clary očajnički pokušava život vratiti u normalu, no to se pokazuje nemogućim. Ona sama je, kako se ispostavilo, Sjenolovka, majka joj je u čarolijom izazvanoj komi, a odnos s njezinim najboljim prijateljem Simonom kao da prerasta u nešto više. Iako je iza sebe ostavila svijet Sjenolovaca, oni je se nisu spremni odreći tako lako, posebno njezin privlačni, novootkriveni brat Jace. A jedina šansa kako pomoći majci leži u pronalaženju Valentinea, poremećenog, zlog Sjenolovca – i Claryna oca. Da stvari budu još zamršenije, netko u New Yorku ubija djecu Sjenolovaca. Stoji li Valentine iza tih ubojstava i što s njima uopće pokušava postići? A kada Mač duša, drugi po redu Instrument smrtnika, bude ukraden, zastrašujući Inkvizitor stiže u inspekciju i svu svoju strašnu pozornost usmjerava ravno na Jacea. Kako se Clary može nadati da će zaustaviti Valentinea ako je Jace spreman izdati sve u što vjeruje kako bi pomogao njihovom ocu? Grad od Pepela drugi je roman u serijalu za mlade Instrumentarij smrtnika Cassandre Clare koji je mjesecima zauzimao vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. Ekranizacija s mladim holivudskim zvijezdama Lily Collins i Jamiejem Campbellom Bowerom upravo je u tijeku.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter