Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Gospođica Mocart i zvuk ljubavi

Gospođica Mocart i zvuk ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Beate Mali


ISBN:

978-86-521-4736-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D4582

Broj strana:

312

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Priča o Nanerl Mocart, pijanistkinji i kompozitorki koja je ostala u senci svoga brata, ženi koja je u vremenu nenaklonjenom ženama sledila zvuk svog srca.

Salcburg 1766. Mlada Marija Ana Mocart, odmilja Nanerl, teško može da se spase od obožavalaca, a ipak na umu joj je samo muzika. Sa mlađim bratom Volfgangom Amadeusom svirala je klavir na najuglednijim dvorovima u Evropi sve dok nije stasala za udaju, kada joj više nisu bili dozvoljeni javni nastupi. Razočarana, okreće se sopstvenim kompozicijama i brojnim balovima. Jedne večeri upoznaje šarmantnog Franca Armana d’Ipolda i odmah oseća bliskost s ovim muškarcem. Zbog nasleđenih dugova, međutim, njena porodica joj ne odobrava brak sa njim. Ali Nanerl Mocart je neustrašiva i neće odustati ni od svoje muzike ni od svoje velike ljubavi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Priča o Nanerl Mocart, pijanistkinji i kompozitorki koja je ostala u senci svoga brata, ženi koja je u vremenu nenaklonjenom ženama sledila zvuk svog srca. Salcburg 1766. Mlada Marija Ana Mocart, odmilja Nanerl, teško može da se spase od obožavalaca, a ipak na umu joj je samo muzika. Sa mlađim bratom Volfgangom Amadeusom svirala je klavir na najuglednijim dvorovima u Evropi sve dok nije stasala za udaju, kada joj više nisu bili dozvoljeni javni nastupi. Razočarana, okreće se sopstvenim kompozicijama i brojnim balovima. Jedne večeri upoznaje šarmantnog Franca Armana d’Ipolda i odmah oseća bliskost s ovim muškarcem. Zbog nasleđenih dugova, međutim, njena porodica joj ne odobrava brak sa njim. Ali Nanerl Mocart je neustrašiva i neće odustati ni od svoje muzike ni od svoje velike ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter