Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.307

Facebook slicica

Katalog

Stazom mrtvih

Stazom mrtvih

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-1855-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6773

Broj strana:

461

Težina:

535 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Debitantski roman Stivena M. Irvina, nalik romanu Stivena Kinga pod nazivom Vreća kostiju, priča je o opsjednutom čovjeku koji, ne samo što vidi mrtve, već vidi i kako oni umiru.

Poslije smrti svoje supruge, Nikolas ostavlja za sobom život u Londonu i vraća se u Australiju. Zgranut je time što shvata da se malo toga promijenilo tokom dvadest godina njegovog odsustva.

On ne može da povjeruje da se mjesto koje mu je u djetinjstvu ulivalo strah u kosti, mjesto koje lokalno stanovništvo naziva Šuma, nekako spaslo buldožera građevinskih firmi.

Kada mu je bilo deset godina, u blizini Šume je pronašao čudan talisman. Nije ga dotakao već je pobjegao. Kasnije se u vezi s njim povjerio povjerio svom drugu Tristramu. Vratili su se u šumu da ga potraže i Tristram ga je podigao sa zemlje. Sljedećeg dana pronađen je Tristamov leš.

Nešto vreba iz Šume, nešto što zna da se Nikolas vratio...ono je čekalo na njega. Zato što je uzelo pogrešnog dječaka. Još jedno dijete je nestalo i Nikolas biva osumljičen za njegov nestanak. On shvata da će još djece izgubiti život u koliko se ne suprostavi onome što se nalazi u šumi, šta god to bilo...

  • Originalni naziv: The Death Path
  • Prevodilac: Predrag Banković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Debitantski roman Stivena M. Irvina, nalik romanu Stivena Kinga pod nazivom Vreća kostiju, priča je o opsjednutom čovjeku koji, ne samo što vidi mrtve, već vidi i kako oni umiru. Poslije smrti svoje supruge, Nikolas ostavlja za sobom život u Londonu i vraća se u Australiju. Zgranut je time što shvata da se malo toga promijenilo tokom dvadest godina njegovog odsustva. On ne može da povjeruje da se mjesto koje mu je u djetinjstvu ulivalo strah u kosti, mjesto koje lokalno stanovništvo naziva Šuma, nekako spaslo buldožera građevinskih firmi. Kada mu je bilo deset godina, u blizini Šume je pronašao čudan talisman. Nije ga dotakao već je pobjegao. Kasnije se u vezi s njim povjerio povjerio svom drugu Tristramu. Vratili su se u šumu da ga potraže i Tristram ga je podigao sa zemlje. Sljedećeg dana pronađen je Tristamov leš. Nešto vreba iz Šume, nešto što zna da se Nikolas vratio...ono je čekalo na njega. Zato što je uzelo pogrešnog dječaka. Još jedno dijete je nestalo i Nikolas biva osumljičen za njegov nestanak. On shvata da će još djece izgubiti život u koliko se ne suprostavi onome što se nalazi u šumi, šta god to bilo...

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter