Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Nebo može da čeka

Nebo može da čeka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kali Tejlor


ISBN:

978-86-505-1938-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6938

Broj strana:

304

Težina:

325 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Lusi je bila pred udajom za čovjeka svojih snova, milog, zgodnog, duhovitog Dena, ali je veče pred vjenčanje slomila vrat.

Ne želeći da prihvati rastanak od svoje srodne duše, odlučuje da postane duh umjesto da ode u raj i zauvijek se rastane sa Denom. Međutim, njen plan se ne odvija onako kako je zamišljala. Prilično se razočarala kad je otkrila da je međuprostor između smrti i raja zapravo bjedna studentska kuća u sjevernom Londonu.

Loš utisak pojačali su njeninovi cimeri: nabusita gotičarka Kler i ljubitelj vozova Brajan, koji je očigledno spavao kad je bog djelio vodu i sapun. Ipak, Lusi mora da se suoči s još većim problemom; ako želi da postane duh i ostane uz Dena, mora da obavi gotovo neostvariv zadatak – da nađesrodnu dušu najnedruželjubivijem momku u Engleskoj, Arčiju,čija su jedina strast kompjuterske igrice i njegova baka.

Lusi imana raspolaganju tri nedjelje da ispuni zadatak, a kad otkrije da njena nekadašnja nazovi prijateljica Ana svim silama pokušava da osvoji ranjivog Dena, pritisak postaje nepodnošljiv...

  • Originalni naziv: Heaven Can Wait
  • Prevodilac: Ivana Lazić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Lusi je bila pred udajom za čovjeka svojih snova, milog, zgodnog, duhovitog Dena, ali je veče pred vjenčanje slomila vrat. Ne želeći da prihvati rastanak od svoje srodne duše, odlučuje da postane duh umjesto da ode u raj i zauvijek se rastane sa Denom. Međutim, njen plan se ne odvija onako kako je zamišljala. Prilično se razočarala kad je otkrila da je međuprostor između smrti i raja zapravo bjedna studentska kuća u sjevernom Londonu. Loš utisak pojačali su njeninovi cimeri: nabusita gotičarka Kler i ljubitelj vozova Brajan, koji je očigledno spavao kad je bog djelio vodu i sapun. Ipak, Lusi mora da se suoči s još većim problemom; ako želi da postane duh i ostane uz Dena, mora da obavi gotovo neostvariv zadatak – da nađesrodnu dušu najnedruželjubivijem momku u Engleskoj, Arčiju,čija su jedina strast kompjuterske igrice i njegova baka. Lusi imana raspolaganju tri nedjelje da ispuni zadatak, a kad otkrije da njena nekadašnja nazovi prijateljica Ana svim silama pokušava da osvoji ranjivog Dena, pritisak postaje nepodnošljiv...

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter