Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Instrumenti smrti 4: Grad palih anđela

Instrumenti smrti 4: Grad palih anđela

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kasandra Kler


ISBN:

978-86-7702-402-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

M3934

Broj strana:

415

Težina:

639 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Rat smrtnika je završen i šesnaestogodišnja Clary Fray vratila se kući u New York, uzbuđena zbog svih mogućnosti koje se pred njom pružaju. Uvježbavaju je da postane sjenolovac i nauči se koristiti svojim jedinstvenim moćima. Majka joj se udaje za ljubav njezina života. Donjosvjećani i sjenolovci napokon su sklopili mir. I, najvažnije od svega – napokon može Jacea zvati svojim dečkom.
No, sve ima svoju cijenu.

Netko ubija sjenolovce koji su se bili udružili s Valentineom, i na taj način izaziva napetosti između donjosvjećana i sjenolovaca što bi moglo dovesti do još jednog krvavog rata. Simon, Claryn najbolji prijatelj, pritisnut vlastitim problemima, ne može joj pomoći. Majka mu je upravo saznala da je vampir i sad je beskućnik. Gdje god se okrene, netko ga želi na svojoj strani – zajedno s moći prokletstva koje mu uništava život. I ne preže od ničega da dobije ono što želi. Niti on sam svojim ponašanjem previše ne pomaže, viđajući se istovremeno s dvije prekrasne, ali i opasne djevojke – koje ne znaju jedna za drugu.

Kad se, zatim, Jace bez objašnjenja počne povlačiti od Clary, ona je prisiljena uroniti u srce misterije čije će rješavanje otkriti njezinu najveću noćnu moru: pokrenula je strašan lanac događaja koji bi mogao dovesti do gubitka svih koje voli. Čak i Jacea.

  • Originalni naziv: City of Glass - City...
  • Prevodilac: Darko Tuševljaković
  • Edicija: Instrumenti smrti
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Rat smrtnika je završen i šesnaestogodišnja Clary Fray vratila se kući u New York, uzbuđena zbog svih mogućnosti koje se pred njom pružaju. Uvježbavaju je da postane sjenolovac i nauči se koristiti svojim jedinstvenim moćima. Majka joj se udaje za ljubav njezina života. Donjosvjećani i sjenolovci napokon su sklopili mir. I, najvažnije od svega – napokon može Jacea zvati svojim dečkom. No, sve ima svoju cijenu. Netko ubija sjenolovce koji su se bili udružili s Valentineom, i na taj način izaziva napetosti između donjosvjećana i sjenolovaca što bi moglo dovesti do još jednog krvavog rata. Simon, Claryn najbolji prijatelj, pritisnut vlastitim problemima, ne može joj pomoći. Majka mu je upravo saznala da je vampir i sad je beskućnik. Gdje god se okrene, netko ga želi na svojoj strani – zajedno s moći prokletstva koje mu uništava život. I ne preže od ničega da dobije ono što želi. Niti on sam svojim ponašanjem previše ne pomaže, viđajući se istovremeno s dvije prekrasne, ali i opasne djevojke – koje ne znaju jedna za drugu. Kad se, zatim, Jace bez objašnjenja počne povlačiti od Clary, ona je prisiljena uroniti u srce misterije čije će rješavanje otkriti njezinu najveću noćnu moru: pokrenula je strašan lanac događaja koji bi mogao dovesti do gubitka svih koje voli. Čak i Jacea.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter