Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Ethan od Athosa

Ethan od Athosa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-220-470-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8515

Broj strana:

235

Težina:

274 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ethan od Athosa poseban je dio avantura Milesa Vorkosigana u kojem se Admiral Naismith uopće ne pojavljuje iako se njegovo ime često spominje. Objavljen još davne 1986. kada su se unutar iste kalendarske godine pojavile Krhotine časti i Pripravnik za ratnika, pridonio je lansiranju Milesa u zvjezdanu orbitu popularnosti. Iako se kronološki događa negdje u vrijeme zbivanja opisanih u Cetagandi, roman izravno slijedi zapovjednicu Elli Quinn na njezinu prvom samostalnom zadatku nakon operacije lica opisane u Pripravniku za ratnika.
Dr. Ethan Urquhart šef je Centra za reprodukciju na izoliranoj i slabo naseljenoj koloniji Athos, no odjednom njegov brižno isplanirani cilj da i sam postane roditelj postat će ugrožen neobjašnjivim odumiranjem jajašaca u inkubatorima. Vladari Athosa neće naći nikog pogodnijeg od Ethana da jedinim svemirskim brodom koji jednom godišnje pristaje na Athos otputuje na stanicu Kline i ustanovi što je pošlo po zlu s posljednjom isporukom genetičkog materijala.
Na stanici Kline Ethan će se suočiti s neobičnim svijetom galaktičara, svijetom prepunom opasnosti, intriga i apsolutno neobičnih stvorenja, toliko drugačijim od njegova miroljubivog i stabilnog društva. Vjerojatno najveći šok pretrpjet će kada upozna prelijepu zapovjednicu Elli Quinn, trenutno na specijalnom špijunskom zadatku za Admirala Naismitha, zapovjednika slobodnih Dendariijskih plaćenika. Elli očigledno ima neki poseban zadatak, a Athos će se naći u žiži njezina interesa – što prevedeno u svakodnevni jezik najvjerojatnije znači – u neprestanoj smrtnoj opasnosti!

  • Prevodilac: Dubravka Petrović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ethan od Athosa poseban je dio avantura Milesa Vorkosigana u kojem se Admiral Naismith uopće ne pojavljuje iako se njegovo ime često spominje. Objavljen još davne 1986. kada su se unutar iste kalendarske godine pojavile Krhotine časti i Pripravnik za ratnika, pridonio je lansiranju Milesa u zvjezdanu orbitu popularnosti. Iako se kronološki događa negdje u vrijeme zbivanja opisanih u Cetagandi, roman izravno slijedi zapovjednicu Elli Quinn na njezinu prvom samostalnom zadatku nakon operacije lica opisane u Pripravniku za ratnika. Dr. Ethan Urquhart šef je Centra za reprodukciju na izoliranoj i slabo naseljenoj koloniji Athos, no odjednom njegov brižno isplanirani cilj da i sam postane roditelj postat će ugrožen neobjašnjivim odumiranjem jajašaca u inkubatorima. Vladari Athosa neće naći nikog pogodnijeg od Ethana da jedinim svemirskim brodom koji jednom godišnje pristaje na Athos otputuje na stanicu Kline i ustanovi što je pošlo po zlu s posljednjom isporukom genetičkog materijala. Na stanici Kline Ethan će se suočiti s neobičnim svijetom galaktičara, svijetom prepunom opasnosti, intriga i apsolutno neobičnih stvorenja, toliko drugačijim od njegova miroljubivog i stabilnog društva. Vjerojatno najveći šok pretrpjet će kada upozna prelijepu zapovjednicu Elli Quinn, trenutno na specijalnom špijunskom zadatku za Admirala Naismitha, zapovjednika slobodnih Dendariijskih plaćenika. Elli očigledno ima neki poseban zadatak, a Athos će se naći u žiži njezina interesa – što prevedeno u svakodnevni jezik najvjerojatnije znači – u neprestanoj smrtnoj opasnosti!

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter