Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Dolazak

Dolazak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789532208528

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5537

Broj strana:

107

Težina:

202 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Stravičnim, višestrukim ubojstvom u kući Vukotića u Ulcinju, koje uključuje i sjekiru i djecu (miris krvi se osjetio i vani), počinje roman Dolazak Andreja Nikolaidisa.

No, ubojstvo nikako da se razriješi, rodbina Vukotićevih ne vjeruje policiji pa u pomoć poziva lokalnog detektiva. Detektivu kreće s istragom, a “pomoć” mu stiže – neočekivano – od 25-godišnjeg sina Emmanuela za kojega nije znao, a koji mu se javlja “vidovitim” e-mailovima iz austrijske ludnice. Priča o ubojstvu Vukotićevih se polako otpetljava, ali istodobno se pomalja i raste jedna veća priča, priča svih priča, posljednja priča: apokalipsa bubnja o vrata u cijelom svijetu.

Ima li ubojstvo Vukotićevih ikakve veze s apokalipsom, ima li sve to veze s Emmanuelom koji kreće prema ocu, je li sve povezano s knjigama proroka apokalipse (od kojih je jedna zapaljena na židovskom groblju) a koje se po svemu sudeći ostvaruju, ili pak s požarom ulcinjske biblioteke? Je li sluga Vukotićevih Lazar ubojica ili tek ključ za razrješenje ubojstva?

Ili je nepristojno dovoditi konačnost u vezu s aktualnim povodima, veliko i konačno s malim i prolaznim? Hoće li apokalipsa napokon doći ili će i dalje trajati mučenje nadom, je li povijest samo priča, fikcija, što o svemu misli psihijatar s Lacanovim portretom na zidu i kako se cinični detektiv koji bježi od očinstva sa svime time nosi u gradu koji se raspada, u svijetu koji nestaje, u društvu koje je otrovano istinom?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Stravičnim, višestrukim ubojstvom u kući Vukotića u Ulcinju, koje uključuje i sjekiru i djecu (miris krvi se osjetio i vani), počinje roman Dolazak Andreja Nikolaidisa. No, ubojstvo nikako da se razriješi, rodbina Vukotićevih ne vjeruje policiji pa u pomoć poziva lokalnog detektiva. Detektivu kreće s istragom, a “pomoć” mu stiže – neočekivano – od 25-godišnjeg sina Emmanuela za kojega nije znao, a koji mu se javlja “vidovitim” e-mailovima iz austrijske ludnice. Priča o ubojstvu Vukotićevih se polako otpetljava, ali istodobno se pomalja i raste jedna veća priča, priča svih priča, posljednja priča: apokalipsa bubnja o vrata u cijelom svijetu. Ima li ubojstvo Vukotićevih ikakve veze s apokalipsom, ima li sve to veze s Emmanuelom koji kreće prema ocu, je li sve povezano s knjigama proroka apokalipse (od kojih je jedna zapaljena na židovskom groblju) a koje se po svemu sudeći ostvaruju, ili pak s požarom ulcinjske biblioteke? Je li sluga Vukotićevih Lazar ubojica ili tek ključ za razrješenje ubojstva? Ili je nepristojno dovoditi konačnost u vezu s aktualnim povodima, veliko i konačno s malim i prolaznim? Hoće li apokalipsa napokon doći ili će i dalje trajati mučenje nadom, je li povijest samo priča, fikcija, što o svemu misli psihijatar s Lacanovim portretom na zidu i kako se cinični detektiv koji bježi od očinstva sa svime time nosi u gradu koji se raspada, u svijetu koji nestaje, u društvu koje je otrovano istinom?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter