Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Dječak u haljini

Dječak u haljini

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531420389

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5528

Broj strana:

240

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Neočekivano, oštroumno i urnebesno

- prvi dječji roman pisca bestselera Banditska bakica i Bljakburger.

Dennis živi u dosadnoj kući, usred dosadne ulice u dosadnom gradu. No ubrzo će doznati da, kad se u život krene otvorena uma, dosadi više nema ni traga! Smijat ćete se, plakat ćete, a jednom kad upoznate Dennisa, zauvijek će vam ostati u srcu…
Dječak u haljini prva je knjiga popularnog autora Davida Walliamsa koja je 2014. i uspješno ekranizirana, pobrala je simpatije diljem svijeta zbog nekonvencionalne teme, neobičnog zapleta i humorističnih dosjetki karakterističnih baš za ovog pisca!
Dječak u haljini je dječja knjiga Davida Walliamsa koja u detalje prikazuje avanture dvanaestogodišnjeg Dennisa koji živi uobičajenim životom, ali se, za razliku od svojih prijatelja, počinje zanimati za modu. Nakon rastave roditelja, Dennis se osjeća zbunjeno, pogotovo u situaciji kada mora živjeti kod oca, što mu teško pada jer mu majka iznimno nedostaje. Utjeha postaju jedino majčine haljine što pokreće niz komičnih situacija koja omogućuje čitatelju da se dobro zabavi, ali i upozna svijet koji ga okružuje.
Lik dječaka Denissa naprosto oduševljava svojim neustrašivim nastupom, izjavama i hrabrošću, a Walliams je pružio niz slikovito opisanih likova koje ćete moći zamisliti filmski i bez gledanja filma Dječak u haljini!


Šarmantno, duhovito. THE TIMES

Priča teče kao da je iz pera Roalda Dahla. TIME OUT

Sjajno napisano, duhovito, dirljivo. OBSERVER

  • Originalni naziv: The Boy in the Dress
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Neočekivano, oštroumno i urnebesno - prvi dječji roman pisca bestselera Banditska bakica i Bljakburger. Dennis živi u dosadnoj kući, usred dosadne ulice u dosadnom gradu. No ubrzo će doznati da, kad se u život krene otvorena uma, dosadi više nema ni traga! Smijat ćete se, plakat ćete, a jednom kad upoznate Dennisa, zauvijek će vam ostati u srcu… Dječak u haljini prva je knjiga popularnog autora Davida Walliamsa koja je 2014. i uspješno ekranizirana, pobrala je simpatije diljem svijeta zbog nekonvencionalne teme, neobičnog zapleta i humorističnih dosjetki karakterističnih baš za ovog pisca! Dječak u haljini je dječja knjiga Davida Walliamsa koja u detalje prikazuje avanture dvanaestogodišnjeg Dennisa koji živi uobičajenim životom, ali se, za razliku od svojih prijatelja, počinje zanimati za modu. Nakon rastave roditelja, Dennis se osjeća zbunjeno, pogotovo u situaciji kada mora živjeti kod oca, što mu teško pada jer mu majka iznimno nedostaje. Utjeha postaju jedino majčine haljine što pokreće niz komičnih situacija koja omogućuje čitatelju da se dobro zabavi, ali i upozna svijet koji ga okružuje. Lik dječaka Denissa naprosto oduševljava svojim neustrašivim nastupom, izjavama i hrabrošću, a Walliams je pružio niz slikovito opisanih likova koje ćete moći zamisliti filmski i bez gledanja filma Dječak u haljini! Šarmantno, duhovito. THE TIMES Priča teče kao da je iz pera Roalda Dahla. TIME OUT Sjajno napisano, duhovito, dirljivo. OBSERVER

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter