Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Devojka koja je došla kući

Devojka koja je došla kući

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Hejzel Gejnor


ISBN:

978-86-521-5006-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5616

Broj strana:

320

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Roman o Titaniku

Ovo je potresna priča, inspirisana doživljajima irskih migranata sa Titanika.

Irska, 1912. Četrnaest stanovnika malog irskog sela otisnulo se Titanikom u Ameriku s nadom da će tamo pronaći bolji život. Za sedamnaestogodišnju Megi Marfi, ovo putovanje obećava svetliju budućnost na nepoznatom novom mestu, ali je njeno srce ostalo u Irskoj sa Šejmusom, mladićem koga je ostavila. Megi će preživeti tragičan brodolom, a kada se probudi u njujorškoj bolnici, zaklinje se da nikada neće progovoriti o teroru i panici te strašne noći.

Čikago, 1982. Nakon smrti svog oca, Grejs Batler se nalazi na životnoj prekretnici. Kada njena prabaka Megi podeli sa njom bolnu tajnu o Titaniku koju je skrivala skoro ceo život, to otkriće daje Grejs novi pravac i vodi nju i Megi do neočekivanih ponovnih susreta sa onima za koje su mislile da su davno izgubljeni.

Besprekorna mešavina činjenica i fikcije koja istražuje uticaj tragedije i njene trajne posledice na preživele i njihove potomke.

  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman o Titaniku Ovo je potresna priča, inspirisana doživljajima irskih migranata sa Titanika. Irska, 1912. Četrnaest stanovnika malog irskog sela otisnulo se Titanikom u Ameriku s nadom da će tamo pronaći bolji život. Za sedamnaestogodišnju Megi Marfi, ovo putovanje obećava svetliju budućnost na nepoznatom novom mestu, ali je njeno srce ostalo u Irskoj sa Šejmusom, mladićem koga je ostavila. Megi će preživeti tragičan brodolom, a kada se probudi u njujorškoj bolnici, zaklinje se da nikada neće progovoriti o teroru i panici te strašne noći. Čikago, 1982. Nakon smrti svog oca, Grejs Batler se nalazi na životnoj prekretnici. Kada njena prabaka Megi podeli sa njom bolnu tajnu o Titaniku koju je skrivala skoro ceo život, to otkriće daje Grejs novi pravac i vodi nju i Megi do neočekivanih ponovnih susreta sa onima za koje su mislile da su davno izgubljeni. Besprekorna mešavina činjenica i fikcije koja istražuje uticaj tragedije i njene trajne posledice na preživele i njihove potomke.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter