Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Deserti - Academia Barilla

Deserti - Academia Barilla

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-1476-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9553

Broj strana:

95

Težina:

220 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Academia Barilla odabrala je 40 talijanskih recepata za deserte i slastice pomno pazeći na omjer tradicije, maštovitosti i inovativnosti.

Gotovo svi deserti u ovoj knjizi najbolje su od svake regije, deserti koji su s godinama prerasli u poslastice cijeloga talijanskog naroda – poput cannola, remek-djela sicilijanskoga umijeća izrade slatkoga tijesta; izvorne pastiere (uskršnje pite), jednoga od napuljskih simbola sreće; rustikalne sbrisolone (mrvičastoga kolača od badema), neprikosnovenoga ponosa Mantove; i krepkoga pijemontskoga boneta, čvrstoga pudinga od amaretta.

Osim tradicionalnih recepata, uživajte i u novijim poslasticama kao što su Uključili tiramisu ili razne granite, kreme ili torte.

Academia Barilla je svjetski pokret zaštite, razvoja i promicanja izvorne regionalne talijanske kulture i kuhinje. Vodeći se konceptom hrana je kultura, Academia Barilla nudi cjelovit pogled na Italiju. Njihov složeni pristup uključuje:

– najsuvremeniji kulinarski centar u Parmi, Italija;
– gurmanske programe putovanja i tečajeve kuhanja uz aktivno sudjelovanje;
– najveću svjetsku talijansku gastronomsku knjižnicu i povijesnu zbirku jelovnika;
– portfelj vrhunskih umjetničkih prehrambenih proizvoda;
– svjetski certificirane kulinarske programe;
– korporativne usluge i obuku prema osobnim potrebama;
– razne aktivnosti kojima se izgrađuje tim (tzv. Team building);
– i golemu zbirku talijanskih kuharica.

  • Originalni naziv: Academia Barilla
  • Prevodilac: Mirta Jambrović
  • Edicija: Academia Barilla
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x155
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Academia Barilla odabrala je 40 talijanskih recepata za deserte i slastice pomno pazeći na omjer tradicije, maštovitosti i inovativnosti. Gotovo svi deserti u ovoj knjizi najbolje su od svake regije, deserti koji su s godinama prerasli u poslastice cijeloga talijanskog naroda – poput cannola, remek-djela sicilijanskoga umijeća izrade slatkoga tijesta; izvorne pastiere (uskršnje pite), jednoga od napuljskih simbola sreće; rustikalne sbrisolone (mrvičastoga kolača od badema), neprikosnovenoga ponosa Mantove; i krepkoga pijemontskoga boneta, čvrstoga pudinga od amaretta. Osim tradicionalnih recepata, uživajte i u novijim poslasticama kao što su Uključili tiramisu ili razne granite, kreme ili torte. Academia Barilla je svjetski pokret zaštite, razvoja i promicanja izvorne regionalne talijanske kulture i kuhinje. Vodeći se konceptom hrana je kultura, Academia Barilla nudi cjelovit pogled na Italiju. Njihov složeni pristup uključuje: – najsuvremeniji kulinarski centar u Parmi, Italija; – gurmanske programe putovanja i tečajeve kuhanja uz aktivno sudjelovanje; – najveću svjetsku talijansku gastronomsku knjižnicu i povijesnu zbirku jelovnika; – portfelj vrhunskih umjetničkih prehrambenih proizvoda; – svjetski certificirane kulinarske programe; – korporativne usluge i obuku prema osobnim potrebama; – razne aktivnosti kojima se izgrađuje tim (tzv. Team building); – i golemu zbirku talijanskih kuharica.

    Dodatne informacije

    Izdavač Mozaik knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter