Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Definitivni vodič kroz govor tijela

Definitivni vodič kroz govor tijela

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7470-409-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K9977

Broj strana:

396

Težina:

380 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U toku posljednjih milion godina neke stvari nisu se uopšte promjenile. Govor tjela u ljubavi je jedna od njih.

Govor tijela jedan je od temelja udvaranja, jer pokazuje koliko smo dostupni, privlačni, spremni, seksualno privlačni ili očajni. Dok su neki udvarački signali unaprjed osmišljeni, drugi su sasvim nesvjesni. Ti signali su važni i za stvaranje i za održavanje veza.

Svako od nas može naučiti da ih tumači. O tome je riječ u knjizi Govor tjela u ljubavi. Ova knjiga daje odgovore na neka od pitanja koja nas najviše zbunjuju a vezana su za ponašanje pripadnika suprotnog pola. Učiniće vam se da ste sve do sada bili u mračnoj sobi, opipavali namještaj, zidove i vrata, ali nikada niste zaista vidjeli ništa od toga te ne znate kako soba stvarno izgleda.

Ova knjiga će na vas djelovati kao okretanje prekidača za svjetlo - jasno ćete sagledati sve što vas oduvjek okružuje. Znaćete kako izgledaju stvari oko vas, gdje se nalaze i šta treba učiniti sa njima. Držaćete sve konce u svojim rukama - svi aspekti ljubavnog života biće vam jasniji, bićete privlačniji suprotnom polu, lakše ćete uvidjeti koga vi privlačite, lakše ćete zakazivati sastanke i stvarati dugoročne veze.

  • Originalni naziv: The Body Language
  • Prevodilac: Tanja Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

U toku posljednjih milion godina neke stvari nisu se uopšte promjenile. Govor tjela u ljubavi je jedna od njih. Govor tijela jedan je od temelja udvaranja, jer pokazuje koliko smo dostupni, privlačni, spremni, seksualno privlačni ili očajni. Dok su neki udvarački signali unaprjed osmišljeni, drugi su sasvim nesvjesni. Ti signali su važni i za stvaranje i za održavanje veza. Svako od nas može naučiti da ih tumači. O tome je riječ u knjizi Govor tjela u ljubavi. Ova knjiga daje odgovore na neka od pitanja koja nas najviše zbunjuju a vezana su za ponašanje pripadnika suprotnog pola. Učiniće vam se da ste sve do sada bili u mračnoj sobi, opipavali namještaj, zidove i vrata, ali nikada niste zaista vidjeli ništa od toga te ne znate kako soba stvarno izgleda. Ova knjiga će na vas djelovati kao okretanje prekidača za svjetlo - jasno ćete sagledati sve što vas oduvjek okružuje. Znaćete kako izgledaju stvari oko vas, gdje se nalaze i šta treba učiniti sa njima. Držaćete sve konce u svojim rukama - svi aspekti ljubavnog života biće vam jasniji, bićete privlačniji suprotnom polu, lakše ćete uvidjeti koga vi privlačite, lakše ćete zakazivati sastanke i stvarati dugoročne veze.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter