Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.278

Facebook slicica

Katalog

Deca digitalnog doba

Deca digitalnog doba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788663030510

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B4463

Broj strana:

240

Težina:

359 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Mnogi roditelji brinu da će im deca postati ovisna o digitalnim uređajima, kao i da će zbog njih postati otuđeni i odsutni. Stručnjak za medije i tehnologije, dr Devora Hajtner, veruje da tehnologija zapravo pruža ogroman potencijal našoj deci – naravno, ukoliko im roditelji pomognu da se izbore sa izazovima.

Suštinska poruka ove knjige jeste da je deci neophodno mentorstvo, a ne (samo) nadgledanje. Istovremeno, zaslužuju više empatije od svojih roditelja odrastajući u svetu digitalnih komunikacija. Knjiga vam nudi savete o tome kako da deci pomognete da prevaziđu izazove prijateljstva i identiteta, česte među decom koja se redovno dopisuju, igraju video igrice i aktivno koriste društvene mreže.

U ovom veoma korisnom vodiču, dr Devora Hajtner suočava roditelje sa činjenicom da je mudrost koju su „sakupili“ tokom života jednako važna i neophodna kao i dodatak digitalnim veštinama njihove dece – a kada se uspešno kombinuju, pametno rezonovanje i tehničke veštine, kreiraju odgovorne osobe modernog, digitalnog doba.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mnogi roditelji brinu da će im deca postati ovisna o digitalnim uređajima, kao i da će zbog njih postati otuđeni i odsutni. Stručnjak za medije i tehnologije, dr Devora Hajtner, veruje da tehnologija zapravo pruža ogroman potencijal našoj deci – naravno, ukoliko im roditelji pomognu da se izbore sa izazovima. Suštinska poruka ove knjige jeste da je deci neophodno mentorstvo, a ne (samo) nadgledanje. Istovremeno, zaslužuju više empatije od svojih roditelja odrastajući u svetu digitalnih komunikacija. Knjiga vam nudi savete o tome kako da deci pomognete da prevaziđu izazove prijateljstva i identiteta, česte među decom koja se redovno dopisuju, igraju video igrice i aktivno koriste društvene mreže. U ovom veoma korisnom vodiču, dr Devora Hajtner suočava roditelje sa činjenicom da je mudrost koju su „sakupili“ tokom života jednako važna i neophodna kao i dodatak digitalnim veštinama njihove dece – a kada se uspešno kombinuju, pametno rezonovanje i tehničke veštine, kreiraju odgovorne osobe modernog, digitalnog doba.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter