Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Đavolov rep

Đavolov rep

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03797-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0389

Broj strana:

286

Težina:

292 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ubica iza rešetaka. Čovek u bekstvu.

Šta ako je ubistvo jedina mogućnost da pravda bude izvršena?

Oluja stiže, i sa sobom donosi ubicu i dželata, ali da li zaista postoji razlika među njima? Surova i divlja, ali i predivna Sardinija. Upečatljivi protagonista. Neočekivana i uznemirujuća istina koja se spaja u šokantnoj slagalici.

Bila je olujna noć na Sardiniji kada je čudovište došlo. Devojka je uspela da pobegne, ali on, njen otmičar i mučitelj, pratio ju je i ubio, bez obzira na to što se samo nekoliko metara dalje nalazila patrola karabinijera. Odmah je uhapšen i poslat u zatvor. Tu ga je sačekao svet zatvoren debelim zidovima i gvozdenim rešetkama na prozorima. A tu je, pre svega, Sante. Dolazak ubice je možda njegova šansa da se iskupi. Ima tajnu koju krije, greh koji treba da okaje, prošlost od koje mora da pobegne. Svojom voljom je u zatvoru, jer on nije zatvorenik, već čuvar, i kaznu je sam sebi nametnuo. Ali te noći se sve menja.

Čudovište je bogato i moćno, zaštićeno vezama na najvišim položajima. I izvući će se, ukoliko se Sante ne umeša. Advokat žrtvine majke nudi mu alibi i mnogo novca. Da li je ispravno ubiti ubicu, može li jedan greh da izbriše drugi?

  • Originalni naziv: La coda del diavolo
  • Prevodilac: Ljubeta Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ubica iza rešetaka. Čovek u bekstvu. Šta ako je ubistvo jedina mogućnost da pravda bude izvršena? Oluja stiže, i sa sobom donosi ubicu i dželata, ali da li zaista postoji razlika među njima? Surova i divlja, ali i predivna Sardinija. Upečatljivi protagonista. Neočekivana i uznemirujuća istina koja se spaja u šokantnoj slagalici. Bila je olujna noć na Sardiniji kada je čudovište došlo. Devojka je uspela da pobegne, ali on, njen otmičar i mučitelj, pratio ju je i ubio, bez obzira na to što se samo nekoliko metara dalje nalazila patrola karabinijera. Odmah je uhapšen i poslat u zatvor. Tu ga je sačekao svet zatvoren debelim zidovima i gvozdenim rešetkama na prozorima. A tu je, pre svega, Sante. Dolazak ubice je možda njegova šansa da se iskupi. Ima tajnu koju krije, greh koji treba da okaje, prošlost od koje mora da pobegne. Svojom voljom je u zatvoru, jer on nije zatvorenik, već čuvar, i kaznu je sam sebi nametnuo. Ali te noći se sve menja. Čudovište je bogato i moćno, zaštićeno vezama na najvišim položajima. I izvući će se, ukoliko se Sante ne umeša. Advokat žrtvine majke nudi mu alibi i mnogo novca. Da li je ispravno ubiti ubicu, može li jedan greh da izbriše drugi?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter