Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Dalila

Dalila

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0783-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8061

Broj strana:

379

Težina:

340 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Istinita priča o iskonskoj femme fatale.

Samson je ušao u legendu zahvaljujući svojoj snazi. Ali čak ni on nije uspio da joj se odupre... Cijena iskušenja bila je previsoka... U drevnoj Svetoj zemlji, Izraelci i Filistejci zarobljeni su u ogorčenom sukobu. Samson - naizgled nepobjedivi neprijatelj - postao je simbol izraelskog otpora i filistejske vođe očajnički žele da otkriju tajnu njegove snage.

Poželjna, tvrdoglava i neobuzdana Dalila umorna je od dosadnog života čedne djevojke. Ona želi nešto više i, dovedena u iskušenje ponudom koju ne može da odbije, pristaje na nagodbu. Međutim, u toj igri ni pobjeda ni poraz nisu jednostavni. Tako Dalila dolazi do nevjerovatnog otkrića, kakvo nije mogla ni da zamisli. Ipak, događaji već idu svojim tokom i samo bi čudo moglo da promijeni smjer istorije...

Ozloglašena već tri hiljade godina kao kurtizana koja je za novac otkrila tajnu moćnog Samsona, Dalila je postala sinonim za izdaju. Ali iza biblijskog mita krije se daleko složenija i tragičnija priča o ženi zamršenog porijekla i motiva, koja je odabrala put zbog kojeg će kasnije zažaliti. To je priča o ljubavi, vjeri, požudi i osveti, i napokon, potrazi za iskupljenjem.

Dopustite da vas zavede roman neodoljiv poput same Dalile. Savršena poslastica za ljubitelje romana Crveni šator.

  • Originalni naziv: Delilah
  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Istinita priča o iskonskoj femme fatale. Samson je ušao u legendu zahvaljujući svojoj snazi. Ali čak ni on nije uspio da joj se odupre... Cijena iskušenja bila je previsoka... U drevnoj Svetoj zemlji, Izraelci i Filistejci zarobljeni su u ogorčenom sukobu. Samson - naizgled nepobjedivi neprijatelj - postao je simbol izraelskog otpora i filistejske vođe očajnički žele da otkriju tajnu njegove snage. Poželjna, tvrdoglava i neobuzdana Dalila umorna je od dosadnog života čedne djevojke. Ona želi nešto više i, dovedena u iskušenje ponudom koju ne može da odbije, pristaje na nagodbu. Međutim, u toj igri ni pobjeda ni poraz nisu jednostavni. Tako Dalila dolazi do nevjerovatnog otkrića, kakvo nije mogla ni da zamisli. Ipak, događaji već idu svojim tokom i samo bi čudo moglo da promijeni smjer istorije... Ozloglašena već tri hiljade godina kao kurtizana koja je za novac otkrila tajnu moćnog Samsona, Dalila je postala sinonim za izdaju. Ali iza biblijskog mita krije se daleko složenija i tragičnija priča o ženi zamršenog porijekla i motiva, koja je odabrala put zbog kojeg će kasnije zažaliti. To je priča o ljubavi, vjeri, požudi i osveti, i napokon, potrazi za iskupljenjem. Dopustite da vas zavede roman neodoljiv poput same Dalile. Savršena poslastica za ljubitelje romana Crveni šator.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter