Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Dah - Nova nauka izgubljene veštine

Dah - Nova nauka izgubljene veštine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: James Nestor


ISBN:

978-86-300-0068-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2336

Broj strana:

288

Težina:

502 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Bez obzira na to šta jedemo, koliko vežbamo, koliko su otporni naši geni, koliko smo vitki, mladi ili mudri – ništa od toga neće biti važno ukoliko ne dišemo ispravno.

Način na koji dišemo je najvažniji po naše zdravlje i blagostanje. Pa ipak, kao vrsta, izgubili smo sposobnost da dišemo pravilno, a posledice toga su pogubne. Novinar Džejms Nestor obišao je svet pokušavajući da shvati u čemu je tačno problem i kako ga rešiti. Put ga je naveo ne samo u pulmološke laboratorije već i do blatnjavih drevnih grobnica, tajnih sovjetskih ustanova, škola za horsko pevanje u Nju Džerziju i zagađenih ulica Sao Paula.

Pozivajući se na hiljade godina medicinskih tekstova, ali i na najnovija, revolucionarna istraživanja u pulmologiji, psihologiji, biohemiji i fiziologiji, Dah baca novo svetlo na naša uvrežena uverenja o osnovnoj funkciji koju svako dnevno obavljamo.

Više nikada nećete disati na isti način.

  • Prevodilac: Mašan Bogdanovski
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bez obzira na to šta jedemo, koliko vežbamo, koliko su otporni naši geni, koliko smo vitki, mladi ili mudri – ništa od toga neće biti važno ukoliko ne dišemo ispravno. Način na koji dišemo je najvažniji po naše zdravlje i blagostanje. Pa ipak, kao vrsta, izgubili smo sposobnost da dišemo pravilno, a posledice toga su pogubne. Novinar Džejms Nestor obišao je svet pokušavajući da shvati u čemu je tačno problem i kako ga rešiti. Put ga je naveo ne samo u pulmološke laboratorije već i do blatnjavih drevnih grobnica, tajnih sovjetskih ustanova, škola za horsko pevanje u Nju Džerziju i zagađenih ulica Sao Paula. Pozivajući se na hiljade godina medicinskih tekstova, ali i na najnovija, revolucionarna istraživanja u pulmologiji, psihologiji, biohemiji i fiziologiji, Dah baca novo svetlo na naša uvrežena uverenja o osnovnoj funkciji koju svako dnevno obavljamo. Više nikada nećete disati na isti način.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter