Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Da bar mene negdje netko čeka

Da bar mene negdje netko čeka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Anna Gavalda


ISBN:

978-953-0-61619-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2758

Broj strana:

186

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dvanaest priča objavljenih u ovoj knjizi promijenile su prije nekoliko godina život Anni Gavaldi, dotadašnjoj novinarki, činovnici u agenciji za sklapanje brakova i profesorici francuskoga.

Francuska kritika jednoglasno ih je proglasila remek-djelom, a knjizi je i te kako pomogla izjava gospođe Chirac da prije spavanja isključivo čita priče Anne Gavalde. Knjiga je u samo dva mjeseca prodana u više od dvjesto tisuća primjeraka, a Anna Gavalda postala je literarna senzacija kakvu Francuska ne pamti od Françoise Sagan. Koja je Annina priča najbolja? Sitne navike sa Saint-Germaina ili Neželjeni prekid trudnoće? Koju odmah želimo čitati iznova? Muškarca i ženu? Ili, pak, Dvosjed na razvlačenje! Neki će zasigurno prednost dati pričama The Opel Touch, Ambre, Dopustu, Vijesti dana i Kirurškom koncu, a neki Junioru, Već godinama i Epilogu. Gavaldine priče pričaju o ljudima iz različitih društvenih slojeva, a jedino što im je zajedničko jest trenutak kada se nadu na rubu ponora, razdirani sumnjama, oklijevanjima i razočaranjima.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dvanaest priča objavljenih u ovoj knjizi promijenile su prije nekoliko godina život Anni Gavaldi, dotadašnjoj novinarki, činovnici u agenciji za sklapanje brakova i profesorici francuskoga. Francuska kritika jednoglasno ih je proglasila remek-djelom, a knjizi je i te kako pomogla izjava gospođe Chirac da prije spavanja isključivo čita priče Anne Gavalde. Knjiga je u samo dva mjeseca prodana u više od dvjesto tisuća primjeraka, a Anna Gavalda postala je literarna senzacija kakvu Francuska ne pamti od Françoise Sagan. Koja je Annina priča najbolja? Sitne navike sa Saint-Germaina ili Neželjeni prekid trudnoće? Koju odmah želimo čitati iznova? Muškarca i ženu? Ili, pak, Dvosjed na razvlačenje! Neki će zasigurno prednost dati pričama The Opel Touch, Ambre, Dopustu, Vijesti dana i Kirurškom koncu, a neki Junioru, Već godinama i Epilogu. Gavaldine priče pričaju o ljudima iz različitih društvenih slojeva, a jedino što im je zajedničko jest trenutak kada se nadu na rubu ponora, razdirani sumnjama, oklijevanjima i razočaranjima.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter