Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Čitav svet na leđima

Čitav svet na leđima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-89565-45-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D4721

Broj strana:

392

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svi misle da sve znaju o Libi Straut, devojci onomad nazvanoj„najdebljom američkom tinejdžerkom“. Niko se nije potrudio da pogleda iza toga, i sazna ko je ona zapravo. Nakon majčine iznenadne smrti, boreći se sa skrhanošću svoga oca i s vlastitom žalošću, pokušavala je Libi da se u svoja četiri zida nekako oporavi i nastavi dalje. I sada je spremna: za srednju školu, za susret s ljudima, za ljubav, i za svaku mogućnost koju joj život nudi. U tom trenutku shvati i koju ulogu želi da ima u srednjoj školi MVB: želim da budem devojka koja može sve što poželi. Isto tako svi misle da poznaju Džeka Mezelina.

Da, on je frajer u svakom smislu, i vrhunski vlada tom umetnošću nemogućeg ‒ da ljudima daje ono što žele, da se svugde uklopi. Ono što niko ne zna jeste da Džek ima tajnu: ne može da raspoznaje ljudska lica. Čak su mu i rođena braća stranci. On je momak koji može da rastavi i ponovo sastavi bukvalno sve, ali ne može da dokuči šta je to što ne radi kako treba u njegovom mozgu. Zato govori sebi da bude mrtav hladan: šarmiraj, budi ludo zabavan, ne dozvoli nikome da ti se približi. I tako i radi sve dok ne sretne Libi. Kada se njihovi putevi ukrste u okrutnoj srednjoškolskoj igri – zbog koje oboje završavaju kod školskog psihologa – Libi i Džek su oboje najpre iznervirani, a potom iznenađeni... Što više vremena budu provodili zajedno, sve manje će se osećati usamljeno. Jer ponekad kad sretneš nekoga, to promeni čitav svet. I njegov i tvoj.

  • Originalni naziv: Holding Up the Universe,...
  • Prevodilac: Miroslav Bašić Palković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svi misle da sve znaju o Libi Straut, devojci onomad nazvanoj„najdebljom američkom tinejdžerkom“. Niko se nije potrudio da pogleda iza toga, i sazna ko je ona zapravo. Nakon majčine iznenadne smrti, boreći se sa skrhanošću svoga oca i s vlastitom žalošću, pokušavala je Libi da se u svoja četiri zida nekako oporavi i nastavi dalje. I sada je spremna: za srednju školu, za susret s ljudima, za ljubav, i za svaku mogućnost koju joj život nudi. U tom trenutku shvati i koju ulogu želi da ima u srednjoj školi MVB: želim da budem devojka koja može sve što poželi. Isto tako svi misle da poznaju Džeka Mezelina. Da, on je frajer u svakom smislu, i vrhunski vlada tom umetnošću nemogućeg ‒ da ljudima daje ono što žele, da se svugde uklopi. Ono što niko ne zna jeste da Džek ima tajnu: ne može da raspoznaje ljudska lica. Čak su mu i rođena braća stranci. On je momak koji može da rastavi i ponovo sastavi bukvalno sve, ali ne može da dokuči šta je to što ne radi kako treba u njegovom mozgu. Zato govori sebi da bude mrtav hladan: šarmiraj, budi ludo zabavan, ne dozvoli nikome da ti se približi. I tako i radi sve dok ne sretne Libi. Kada se njihovi putevi ukrste u okrutnoj srednjoškolskoj igri – zbog koje oboje završavaju kod školskog psihologa – Libi i Džek su oboje najpre iznervirani, a potom iznenađeni... Što više vremena budu provodili zajedno, sve manje će se osećati usamljeno. Jer ponekad kad sretneš nekoga, to promeni čitav svet. I njegov i tvoj.

Dodatne informacije

Izdavač Urban Reads
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter