Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Ciao bella

Ciao bella

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4742-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5025

Broj strana:

232

Težina:

266 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Junakinja u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Volela bih da pronađem žene slične meni. Nesavršene, često nedorasle situaciji. Majke koje se ne oduševljavaju svom novorođenom decu na svetu zato što priznaju da je većina njih stvarno ružna. Majke koje preskaču stranice kad uveče čitaju priču za laku noć. Ukratko, normalne majke. One sigurno postoje, zar ne?

Razoružavajuće intimno, dirljivo i otvoreno, glavna junakinja Ana govori o roditeljstvu, ljubavi i praštanju. Dok čeka drugu bebu, Anu razdiru razni strahovi i plaši se svega: buke, gužve, smrti, patnje, porođaja, da ne ume da voli, da previše voli, a najčešće – sebe. Da bi se izborila sa strahovima ide na psihoterapiju, a dok razgovara sa terapeutom, sa mnogo humora priseća se detinjstva, zastrašujuće figure oca zbog koga je majka morala da donese teške odluke, a pred nama se polako sklapa slagalica Aninog života iz koje izranja slika majke, preduzetnice, blogerke i romanopisca.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Junakinja u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Volela bih da pronađem žene slične meni. Nesavršene, često nedorasle situaciji. Majke koje se ne oduševljavaju svom novorođenom decu na svetu zato što priznaju da je većina njih stvarno ružna. Majke koje preskaču stranice kad uveče čitaju priču za laku noć. Ukratko, normalne majke. One sigurno postoje, zar ne? Razoružavajuće intimno, dirljivo i otvoreno, glavna junakinja Ana govori o roditeljstvu, ljubavi i praštanju. Dok čeka drugu bebu, Anu razdiru razni strahovi i plaši se svega: buke, gužve, smrti, patnje, porođaja, da ne ume da voli, da previše voli, a najčešće – sebe. Da bi se izborila sa strahovima ide na psihoterapiju, a dok razgovara sa terapeutom, sa mnogo humora priseća se detinjstva, zastrašujuće figure oca zbog koga je majka morala da donese teške odluke, a pred nama se polako sklapa slagalica Aninog života iz koje izranja slika majke, preduzetnice, blogerke i romanopisca.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter