Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Ceo život

Ceo život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Romana Petri


ISBN:

978-86-6105-147-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3294

Broj strana:

315

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Snaga jedne žene. Hrabrost jedne ćerke. Jedna ljubav jača od vremena.
Avantura o kakvoj djevojke najčešće samo maštaju - da napuste svijet koji poznaju i otisnu se preko okeana u potrazi za ljubavlju i drugačijim životom. To je najkraći i najtačniji opis sudbine namenjene Alčini, glavnom liku romana Ceo život italijanske spisateljice Romane Petri.
Snažna i romantična ljubavna priča neobične junakinje: Alčina, hrabra i ponosna, odlučna je da promeni svoj život. Zahvaljujući snazi i optimizmu muškarca koji je voli od dječačkih dana, suočiće se sa nevoljama migracije, napustiće svoj zavičaj i spasiti ćerku iz užasa istorije i povesti je ka srećnijoj sudbini koja, uprkos svemu, postoji.
Ova duga priča je jedan ep o umijeću pronalaženja sreće u svakom danu, za šta je potrebno vjerovati u vrijednost onoga što najčešće nazivamo normalnim životom.I dok je njihova nepokolebljiva ljubav rođena uprkos ratu iz koga su oboje izašli kao pobjednici, spokoj zrelog doba biće im nemilosrdno oduzet u vremenu diktature u Argentini, njihovoj novoj domovini. Buena je njihova ćerka, mlada žena puna ideala koja suočena sa nepravdom neće oklijevati da izabere stranu i bori se, baš kao nekada njeni roditelji. Koliko hrabrosti i ljubavi je potrebno da se opstane u još jednoj buri u kojoj su svi prinuđeni na teške odluke?
U dobu u kome živimo, u kome su prave emocije potcjenjene čak i u literaturi, Romana Petri je izabrala da nam u ovom romanu pokloni priču o ljubavi vječnoj i neobičnoj, koju vrijeme samo obogaćuje, ništa joj ne oduzimajući.

  • Originalni naziv: Tutta la vita
  • Prevodilac: Mirjana Vlahović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Snaga jedne žene. Hrabrost jedne ćerke. Jedna ljubav jača od vremena. Avantura o kakvoj djevojke najčešće samo maštaju - da napuste svijet koji poznaju i otisnu se preko okeana u potrazi za ljubavlju i drugačijim životom. To je najkraći i najtačniji opis sudbine namenjene Alčini, glavnom liku romana Ceo život italijanske spisateljice Romane Petri. Snažna i romantična ljubavna priča neobične junakinje: Alčina, hrabra i ponosna, odlučna je da promeni svoj život. Zahvaljujući snazi i optimizmu muškarca koji je voli od dječačkih dana, suočiće se sa nevoljama migracije, napustiće svoj zavičaj i spasiti ćerku iz užasa istorije i povesti je ka srećnijoj sudbini koja, uprkos svemu, postoji. Ova duga priča je jedan ep o umijeću pronalaženja sreće u svakom danu, za šta je potrebno vjerovati u vrijednost onoga što najčešće nazivamo normalnim životom.I dok je njihova nepokolebljiva ljubav rođena uprkos ratu iz koga su oboje izašli kao pobjednici, spokoj zrelog doba biće im nemilosrdno oduzet u vremenu diktature u Argentini, njihovoj novoj domovini. Buena je njihova ćerka, mlada žena puna ideala koja suočena sa nepravdom neće oklijevati da izabere stranu i bori se, baš kao nekada njeni roditelji. Koliko hrabrosti i ljubavi je potrebno da se opstane u još jednoj buri u kojoj su svi prinuđeni na teške odluke? U dobu u kome živimo, u kome su prave emocije potcjenjene čak i u literaturi, Romana Petri je izabrala da nam u ovom romanu pokloni priču o ljubavi vječnoj i neobičnoj, koju vrijeme samo obogaćuje, ništa joj ne oduzimajući.

Dodatne informacije

Izdavač Sezam book
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter