Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Čarobnjak: Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela - knjiga druga

Čarobnjak: Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela - knjiga druga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Michael Scott


ISBN:

978-953-316-010-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5209

Broj strana:

330

Težina:

635 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Da bih obnovio čaroliju besmrtnosti, trebam Kodeks, Knjigu Abrahama Židova; u protivnom nam preostaje manje od mjesec dana života. Ali u jednom se mjesecu štošta može postići.

U Knjizi Abrahama Židova skrivena je tajna vječnog života - tajna bezbroj puta opasnija od bilo koje što bi je neki smrtnik ikada mogao otkriti. Još samo dvije stranice i doktor John Dee moći će strašnu Stariju rasu dovesti do vrhunca moći - nakon čega bi mogao uslijediti konačni smak poznatog nam svijeta. U zloj ga namjeri priječi samo dvoje ljudi: Josh i Sophie Newman.

U Parizu, Nicholasu Flamelu i njegovoj ženi Perenelle polagano istječe vrijeme. Svaki dan što ga provedu odvojeni od knjige, ostare godinu dana: njihova magija slabi, a tijela im postupno gube snagu. Zlokobni Dee im je za petama i od presudne je važnosti da ne čase više ni časa!

Iz pera neupitnog autoriteta s područja mitologije i folkloristike, Michaela Scotta, jednog od najuspješnijih suvremenih irskih pisaca, kojeg je Irish Times nazvao kraljem fantastičke književnosti, predstavljamo napeti nastavak Alkemičara, drugi roman u seriji Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela, još jedan od najljepših izdanaka svjetske književnosti za mlade.

  • Originalni naziv: The Magician: The Secrets...
  • Prevodilac: Petra Mrduljaš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Da bih obnovio čaroliju besmrtnosti, trebam Kodeks, Knjigu Abrahama Židova; u protivnom nam preostaje manje od mjesec dana života. Ali u jednom se mjesecu štošta može postići. U Knjizi Abrahama Židova skrivena je tajna vječnog života - tajna bezbroj puta opasnija od bilo koje što bi je neki smrtnik ikada mogao otkriti. Još samo dvije stranice i doktor John Dee moći će strašnu Stariju rasu dovesti do vrhunca moći - nakon čega bi mogao uslijediti konačni smak poznatog nam svijeta. U zloj ga namjeri priječi samo dvoje ljudi: Josh i Sophie Newman. U Parizu, Nicholasu Flamelu i njegovoj ženi Perenelle polagano istječe vrijeme. Svaki dan što ga provedu odvojeni od knjige, ostare godinu dana: njihova magija slabi, a tijela im postupno gube snagu. Zlokobni Dee im je za petama i od presudne je važnosti da ne čase više ni časa! Iz pera neupitnog autoriteta s područja mitologije i folkloristike, Michaela Scotta, jednog od najuspješnijih suvremenih irskih pisaca, kojeg je Irish Times nazvao kraljem fantastičke književnosti, predstavljamo napeti nastavak Alkemičara, drugi roman u seriji Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela, još jedan od najljepših izdanaka svjetske književnosti za mlade.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter